BWT

BWT 5+1db Magnesium Mineralized vízszűrő filter

6 db
11 899 Ft 1 983 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárló kedvence

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A BWT vízszűrő betétek élettartama 30 nap, így havonta esedékes őket cserélni. Érdemes ezért egyszerre egy nagyobb csomagot rendelni, mely árban is kifizetődőbb.A BWT Longlife Mg2+ szűrőbetét felel a szűrt vizek elkészítéséért. A vízszűrő betét feladata megtisztítani a vizet a klórtól és a nehézfémektől, valamint értékes magnéziumot* juttat a szűrt vízbe. Ezáltal nemcsak lágyabb és tisztább víz készíthető otthon könnyedén, de egészségesebb is. A víztisztító betét gondoskodik családja egészségéről is. Napi egy kancsó felnőtteknél fedezi a napi magnézium-bevitel közel 20 %-át. Ráadásul a végeredmény finom, ásványvíz ízű víz lesz.

Egy BWT Longlife Mg2+ vízszűrő betét technikai jellemzői:

  • 30 napig vagy 120 liter víz megtisztításáig használható egy vízszűrő betét.
  • Formája ovális.
  • A csomagolás tartalma 5+1 db vízszűrő betét.

"A kezelt vizet 10 µg/l értéknél nagyobb ezüst tartalma miatt közegészségügyi szempontból nem javasoljuk alkalmazni várandósok, 3 év alatti csecsemőknek és kisgyermekeknek szánt élelmiszer előállításhoz, illetve közvetlen fogyasztásra"

Forgalmazó

Caffe & Co. Hungary Kft.
1115 Bp., Bartók Béla út 133-135.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.