Okos döntés

Vanish

Vanish Oxi Action Folteltávolító gél koncentrátum 750 ml

0,75 l
Kedvezmény vége: 8. 4.
1 699 Ft 
2 265 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Vanish Oxi Action Folteltávolító gél koncentrátum 750 ml

A Vanish legjobb Oxi Action formulája könnyen használható gél formátumban. A multi power formula eltávolítja a foltokat, megszünteti a szagokat és ragyogóvá teszi a színeket, miközben higénikus tisztaságúvá varázsolja ruháidat. Használd mindennapi vagy kényes (selyem és gyapjú) színes anyagokon, hogy ruháid tovább éljenek. Több mint 90 foltot távolít el, beleértve a kávéfoltokat és a vörösborfoltokat is.

  • Hideg mosással (30°C) eltávolítja a makacs foltokat, még a kávét és a csokoládét is.
  • Megakadályozza a színkifolyást, hogy színei ragyogóan és a lehető legjobban nézzenek ki.
  • Eltávolítja a szagokat a szálak mélyéről.
  • Mélyhigiéniai hatást*, mélytisztítást biztosít.
  • Használd finom ruhákhoz, a kedvenc gyapjúpólódtól a selyemruháig.

Használat

Minden esetben tartsd be a ruhadarab vagy textília címkéjén lévő mosási utasításokat! Használat előtt ellenőrizd a színtartást a szövet egy rejtett részén! Öblítsd ki és hagyd megszáradni! A Vanish-sel mosott vagy kezelt ruhákat közvetlen hőforrástól és napfénytől távol szárítsd! A Vanish-sel történő előkezeléshez használj meleg vizet! A legjobb eredmények eléréséhez előfordulhat, hogy meg kell ismételned az eljárást. Vegytisztítást igénylő ruhákon ne használd! Ne használd bőrből készült ruhán és szőnyegen! A ruhák fém részeire (pl. gombok, cipzárak) ne öntsd rá a terméket! Az előkezelt vagy áztatott ruhadarabokat kimosás, vagy alapos öblítés előtt ne tedd ki közvetlen hőforrásnak vagy közvetlen napsütésnek! Ne hagyd a terméket rászáradni a ruhákra (legfeljebb 5 perc érintkezési idő)!

Biztonsági figyelmeztetés

Veszély! Fémekre korrozív hatású lehet. Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező. Szembe, bőrre, vagy ruhára nem kerülhet. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Veszélyes összetevők (CLP) Hidrogén-peroxid, kvaterner ammónium vegyületek benzil-C12-16-alkildimetil kloridok, alkoholok C13-15 ,elágazó láncú és lineáris, etoxilált. Használat után kezet kell mosni. Bőrrel való érintkezés után kifehérítheti a bőrt. A kifehéredés átmeneti és reverzibilis. Ha a termék kifröccsen, azonnal mosd le bő vízzel. Érzékeny bőrűek számára ajánlott védőkesztyű viselése. Ne keverd más termékekkel! Rövid ideig tartó fehérítő hatás: HA BŐRRE KERÜL: Lemosás vízzel.Az eredeti edényében tárold. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: az országos és nemzetközi előírásoknak megfelelően.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

RB (Hygenie Home) Hungary Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 134-146.
Dorottya Udvar, épület A, 2. emelet


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

5-15% oxigén alapú fehérítőszerek, nem ionos felületaktív anyagok
<5% anionos felületaktív anyagok, illatszerek