• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Vanish WHITE Folyékony folttisztító

3 l
 5 999 Ft 2 000 Ft/l
Ár Prémium tagoknak: 4 199 Ft
Származási ország: Lengyelország,

A Vanish WHITE folyékony folttisztító kíméletes a ruhákkal, ám kíméletlen a foltokkal! Biztonságos a mindennapi textileken, mint például a pamut. Különböző textíliákon eltérő hatást gyakorolhat.

Használat

Minden esetben tartsd be a ruhadarab vagy textília címkéjén lévő mosási utasításokat. A színtartást ellenőrizd az anyag egy rejtett részén. A Vanish-sel mosott vagy kezelt ruhákat közvetlen hőforrástól és napfénytől távol szárítsd. Ha előkezeléshez használod a Vanish-t használj langyos vizet. A legjobb eredmények eléréséhez előfordulhat, hogy a folyamat egyes részeit meg kell ismételni. Ne használd vegytisztítást igénylő ruhaneműkön. Ne használd a terméket a ruhák fém részein (pl. gombokon, cipzárakon). Az előkezelt vagy beáztatott ruhákat mosás vagy alapos öblítés előtt ne tedd ki közvetlen hőnek vagy napfénynek. Ne hagyd a terméket a ruhán megszáradni (legfeljebb 10 percig).

Előkezelés
Öntsd a Vanish-t közvetlenül a foltra, hogy teljesen befedje.
Dörzsöld a foltot kézzel, oda-vissza mozdulatokkal. Hagyd a készítményt a folton legfeljebb 10 percig.
Töltsd be a Vanish-t a mosószerrel együtt a mosási utasításoknak megfelelően.
Áztatás
Adj hozzá 100 ml-t 4 liter, legfeljebb 40°C-os vízhez. Maximum 6 óra fehér textíliáknál. Áztatás után mosd ki a megszokott módon, vagy öblítsd ki alaposan. A legjobb eredmény eléréséhez öblítés előtt dörzsöld be a foltba.
Mosás
Önts 100 ml Vanish-t a mosószerrel együtt a mosógép adagoló fiókjába. Adagold a mosószert a megszokott módon.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. 

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Hidrogen peroxidot, alkoholt, etoxilált C12-18-at, etoxilált C12-16-ot, benzénszulfonsavat, C10-13 alkil származékokat és nátrium sókat tartalmaz. Súlyos szemkárosodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉSE ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Bőrrel érintkezve kifehérítheti a bőrt. Ne aggódj, mert a fehérítő hatás átmeneti és visszafordítható. Kifröccsenés esetén bő vízzel azonnal le kell öblíteni. Bőrérzékenység esetén gumikesztyű használata javasolt. Ne keverd össze más termékekkel.

Forgalmazó

RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest Bocskai út 134-146.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.