• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

-33 %

Finish mosogatógép-tisztító folyadék, Regular 2x250 ml

500 ml
Elfogyott. Várható szerdán.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Lengyelország,

A mosogatógép belsejében - a csövekben, szűrőben és permetező karokban - használat közben vízkő és egyéb szennyeződés rakódhat le. Ez befolyásolhatja a mosogatógép hatékonyságát és higiénikus működését. Hatékony kettős formulájának köszönhetően a Finish Mosogatógép Tisztító eredményesen távolítja el a lerakódott szennyeződéseket és a vízkövet, miközben 100 %-kal higiénikusan tisztábbá varázsolja a mosogatógépet. **Kétszer hatékonyabb vízkő eltávolítás összehasonlítva a kizárólag Finish Power All in 1 tablettával történő mosogatással.

  • A 100%-kal higiénikusan tisztább mosogatógépért.*
  • Eltávolítja az étellerakódást és vízkövet.
  • *Kétszer hatékonyabb vízkő eltávolítás összehasonlítva a kizárólag Finish Power All in 1 tablettával történő mosogatással.

Használat

  1. tisztító folyadék= 1 használat. Használja legalább 3 havonta egyszer.
  2. Távolítsa el a matricát, a kupakot hagyja rajta.
  3. Fejjel lefelé helyezze a mosogatógép alsó részébe.
  4. Csak üres mosogatógépben használja. Indítsa el a gépet a legmagasabb hőmérsékletű fokozaton. (pl. Intenzív)

Minden mosogatógépben használható. Ne adjon hozzá mosogatószert.

A márkáról

Senki sem szeret mosogatni. Ezért találtuk fel a gépi mosogatószereket a mosogatógép-gyártókkal karöltve még 1953-ban. Megszállottan szeretnénk a mindennapi életünkkel együtt járó edényeket elmosogatni, ezért folyamatosan újítunk, hogy a legjobb gépi mosogatási eredményt érd el minden alkalommal. Ismerd meg a Finish mosogatógép kapszulák erejét! A világ vezető mosogatógép-gyártói a Finish-t ajánlják.

Biztonsági Figyelmeztetés

Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz.Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 2 évig.

Forgalmazó

RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 134-146.
Dorottya Udvar, épület A, 2. emelet


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.