Appetit Korianderes cukorborsófőzelék

400 g
 1 290 Ft 3 225 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Termékleírás

Az Appetit Korianderes cukorborsófőzelék egyedi, különleges receptúra alapján, nemzetközileg elismert chef konyhájából származik. Vegán, glutén- és laktózmentes. Természetes úton tartósított, csak természetes alapanyagokat tartalmaz.

Termelői információ

Séfünk konyhájából a fogyasztó asztalára  

Cégünk, a Zöldségcentrum Kft. 2003 óta a friss zöldségek szakértője.  

Hivatásunk a zöldség, szenvedélyünk a gasztronómia, és elkötelezettek vagyunk a fenntartható gazdálkodás, a pazarlás visszaszorítása mellett.  

Hisszük, hogy a különböző zöldségfélék alapvető elemei lehetnek a kreatív, fantáziadús, és egyben egészséges gasztronómiának, legyen szó akár családi, irodai, vagy „home office” étkezésekről. 

Ez az elköteleződés és hitvallás inspirált bennünket az Appétit termékcsalád mesterséges tartósítószer- és színezékmentes, gluténmentes, vegán termékeinek megalkotására. 

Célunk, hogy ne „csak” egy tisztán zöldségalapú termékcsaládot hozzunk létre, hanem a szokványostól eltérő, kreatív ízvilágot alkossunk, ahol minden termék igazi különlegesség a receptúrát illetően is. Nem tucat konzerv, hanem prémium gasztronómia a hétköznapokban. Az állandó minőségre és a maradandó értékre helyezzük a hangsúlyt, elegáns, letisztult, de egyben kreatív termékeket kínálunk fogyasztóinknak. 

Nemzetközileg ismert és elismert, kreatív fejlesztő séfünk, Várvizi Péter, otthonosan mozog a különleges ízek világában, ugyanakkor, a munkahelyi, és az otthoni étkezési szokások, valamint a legújabb kori jelenség, az otthoni munkavégzés, a "home office" jelentette kihívásokra is figyelemmel komponálta meg termékeink receptúráit.  

Támogatásával bemutatjuk a fogyasztók számára a zöldségek kreatív oldalát: az izgalmas fűszerezésű és prémium minőségű egytálételeket, leveseket, főzelékeket, valamint egyedi zöldség chutney-kat, és marinált termékeket. 

Készételeink, mint a levesek és a főzelékek finom, és tápláló, egészséges energiaforrásként szolgálnak, akár két irodai, vagy online megbeszélés között is, a chutney-k pedig nagyon jól illenek grill húsokhoz, sajtokhoz, nem beszélve egy szaftos hamburgerről. 

Az Appetit a zöldségek új, innovatív oldalát mutatja be: nem mindennapi, friss ízvilágokkal, különleges fűszerezésekkel izgalmas csavart viszünk a zöldségalapú ételekbe.

Tárolás

2-5 Celsius fokon, felbontás után elfogyasztandó.

Felhasználás

Melegítés után azonnal fogyasztható.

Forgalmazó

Zöldségcentrum Kft
6913 Makó, Járandó 2/3


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 19 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.