Ubomi

UBOMI Single Origin Brasil szemes kávé

250 g
Nagyszerű ajánlat
1 999 Ft 7 996 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

UBOMI Single Origin Brasil szemes kávé
100% Arabica kávé

Lassú dobos pörköléssel pörkölt kézműves kávé.  A Ubomi lassú dobos pörkölésű kávét maximum 210°C-on, 20 percig pörkölik (az ipari forrólevegős pörkölés csupán kb. 90 másodpercig tart). Ennek köszönhetően a kávészemek kibontakoztathatják aromájuk és egy harmonikus ízt hozhatnak létre.

Klasszikus, aromás, világos pörkölésű szemes kávé. Felhasználható automata kávégépekhez, őrlés után presszó kávéfőzőben, kotyogósban, french pressben, filteres kávéfőzőben is elkészítheted.

Pörkölési szint: A pörkölési szint megmutatja, hogy a szemes kávé milyen erősen pörkölt. Általánosságban: Minél alacsonyabb a pörkölés foka, annál kifejezettebb a kávé savassága – friss gyümölcsös íz. Minél magasabb a pörkölés foka, annál hangsúlyosabb a kávé íze – erős kávéíz csokoládé aláfestéssel.

Íz: Az alacsonyabb ízértékű kávé finomabb és egyszerűbb ízű. A magasabb értékű kávé összetett és többrétegű ízű. A felismerhető aromák száma azonban mindig meghatározó.

Intenzitás: Meghatározza, hogy a döntő aromák milyen intenzíven jelenjenek meg a kávéban. Nem az ízek mennyisége a lényeg, hanem az, hogy milyen erősen és intenzíven ízleljük őket. Minél magasabb az érték, annál intenzívebb az íze.

Savasság: Minden kávébab természetesen tartalmaz gyümölcssavakat, mivel a kávé gyümölcs. Általában többet találsz belőlük az arabica babban, mint a robustában. Ugyanez igaz a pörkölés mértékére is. A világos pörkölt kávéban a savak hangsúlyosabbak, mint a sötéten pörkölt kávéban. Ez a savasság azonban nem a hibás pörkölés jele. Éppen ellenkezőleg, kellemes gyümölcsös ízt adnak a kávénak. A magas savtartalmú kávét a csípősebb és frissítőbb ízek kedvelői fogják értékelni. Azok számára, akik a csípősebb csészét részesítik előnyben, telt ízzel és csokoládéval, javasoljuk, hogy nyúljanak az alacsony savtartalmú kávéhoz.

Rainforest Alliance tanúsítvánnyal rendelkezik. Egyszerűen nagyszerű! Mondj igent az Ubomi Single Origin Brasil szemes kávéra!

A minőségi kávé fogyasztása nem feltétlen jelenti a vékony pénztárcát. Ennek tökéletes példája az Ubomi. Az Ubomi nem csak egy márka. A varázsa az árában, ízében és fenntarthatóságában rejlik, melyet imádni fogsz.

Még egy fun fact – tudtad, hogy a Miil, Ubomi, Moddia, Dacello, Pappudio, Fjoru és Maso! Márkák mind a Rohlik Group tagjai? Nem? Nem tudod, mit hagysz ki! Próbáld ki – 10-ből 10 kifli ajánlásával.

A UBOMI márkáról

A Minges pörkölő egy német gyökerekkel rendelkező családi vállalkozás, melynek története 1932-ig nyúlik vissza. A cég filozófiája prémium kávé - bab, őrölt és kávékapszula - gyártása és értékesítése. A kávébab finomítása kíméletes, hosszú pörkölési folyamat során történik, a „Jó dolgok sokáig tartanak” mottó szerint.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. 

Forgalmazó

Kifi.hu Shop Kft.
1106 Budapest, Jászberényi út 45.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

arabica kávé100 %