Ubomi

UBOMI Single Origin Honduras Santa Barbara Nespresso kompatibilis lebomló kávékapszula

10 db
Nagyszerű ajánlat
1 199 Ft 120 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

UBOMI Single Origin Honduras Santa Barbara
100% Arabica kávé

Enyhe pörkölésű 100% felföldi Arabica kávé. Friss, citrusos ízvilágú kávé, aranybarna cremával. Kitűnő egy ristretto, espresso, lungo, cappuccino, caffé latte és flat white készítéséhez. Rainforest Alliance tanúsítvánnyal rendelkezik.

Pörkölési szint: A pörkölési szint megmutatja, hogy a szemes kávé milyen erősen pörkölt. Általánosságban: Minél alacsonyabb a pörkölés foka, annál kifejezettebb a kávé savassága – friss gyümölcsös íz. Minél magasabb a pörkölés foka, annál hangsúlyosabb a kávé íze – erős kávéíz csokoládé aláfestéssel.

Íz: Az alacsonyabb ízértékű kávé finomabb és egyszerűbb ízű. A magasabb értékű kávé összetett és többrétegű ízű. A felismerhető aromák száma azonban mindig meghatározó.

Intenzitás: Meghatározza, hogy a döntő aromák milyen intenzíven jelenjenek meg a kávéban. Nem az ízek mennyisége a lényeg, hanem az, hogy milyen erősen és intenzíven ízleljük őket. Minél magasabb az érték, annál intenzívebb az íze.

Savasság: Minden kávébab természetesen tartalmaz gyümölcssavakat, mivel a kávé gyümölcs. Általában többet találsz belőlük az arabica babban, mint a robustában. Ugyanez igaz a pörkölés mértékére is. A világos pörkölt kávéban a savak hangsúlyosabbak, mint a sötéten pörkölt kávéban. Ez a savasság azonban nem a hibás pörkölés jele. Éppen ellenkezőleg, kellemes gyümölcsös ízt adnak a kávénak. A magas savtartalmú kávét a csípősebb és frissítőbb ízek kedvelői fogják értékelni. Azok számára, akik a csípősebb csészét részesítik előnyben, telt ízzel és csokoládéval, javasoljuk, hogy nyúljanak az alacsony savtartalmú kávéhoz.

A dobozban 10 db alumíniummentes otthon komposztálható kávékapszula található. Egyenként védőgázba csomagolva. Alkalmas minden Nespresso Original géphez (kivéve a Nespresso Vertuo gépekhez). EU-ban előállított termék, nem EU-ból származó nyers kávébabból.

A kávé a hondurasi Santa Barbara területről származik.

Otthon komposztálható – A Ubomi kávékapszulái az első „OK home compost” hitelesített kapszulák. Egyszerűen nagyszerű! Mondj igent az Ubomi Honduras Santa Barbara kávéra!

100% OTTHON KOMPOSZTÁLHATÓ KÁVÉKAPSZULA.

A Ubomi kapszulák 100% bioalapú cellulózból és növényi olajokból kivont anyagból készülnek. A bioalapú a nyersanyagra, az életciklus kezdetére utal. A bioalapú polimer részben vagy teljes egészében biomasszából készül - szerves anyagokból: fák, haszönnövények, fű. A fosszilis erőforrásokkal szemben, melyek limitáltak, a biomassza megújuló forrás. A 4 csillagos OK bioalapú tanúsítvány azt mutatja, hogy az ASTM D6866 szabványnak megfelelő Capsul’in IML Zero Impact bioalapú széntartalma 100%. A Ubomi által használ capsul-in-pro kávékapszula otthon komposztálható. IGEN! Otthoni komposztálás, nem ipari! Nyugodtan kidobhatod a kerti komposztba. Az Ubomi kapszulákban lévő kávé Rainforest Alliance tanúsítvánnyal rendelkezik.A termék megvásárlásával támogatod a esőerdőkért folytatott munkát, és népszerűsíted a környezetbarát, fair mezőgazdaságot.

A Ubomi márka mindent összeköt. Kiemelve a kávé származási helyét a világ különböző pontjairól kínál kávét. Minőségi, fenntartható kávé megfelelő áron, az első otthon komposztálható kapszulában.

A Ubomi kapszulák 100% biológiai alapúak és alumíniummentesek, így otthon is komposztálhatóak! Miután elfogyasztottad kávéd, egyszerűen dobd a kerti komposztra. Egy fentartható jövőt támogatsz, ha a Ubomi kávékapszulát választod. 

A minőségi kávé fogyasztása nem feltétlen jelenti a vékony pénztárcát. Ennek tökéletes példája az Ubomi. Az Ubomi nem csak egy márka. A varázsa az árában, ízében és fenntarthatóságában rejlik, melyet imádni fogsz.

Még egy fun fact – tudtad, hogy a Miil, Ubomi, Moddia, Dacello, Pappudio, Fjoru és Maso! Márkák mind a Rohlik Group tagjai? Nem? Nem tudod, mit hagysz ki! Próbáld ki – 10-ből 10 kifli ajánlásával.

A UBOMI márkáról

A Minges pörkölő egy német gyökerekkel rendelkező családi vállalkozás, melynek története 1932-ig nyúlik vissza. A cég filozófiája prémium kávé - bab, őrölt és kávékapszula - gyártása és értékesítése. A kávébab finomítása kíméletes, hosszú pörkölési folyamat során történik, a „Jó dolgok sokáig tartanak” mottó szerint.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. 

Forgalmazó

Minges Kaffeerösterei GmbH
Németország, Industriering 17, D-96149 Breitengüßbach 


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

arabica kávé100 %