Coccolino Care

Coccolino Care Mosókapszula Color

45 db
6 699 Ft 149 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Nagy-Britannia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Coccolino Care Mosókapszula Color

Az egyedülálló Coccolino Care 3in1 Color mosókapszula tisztít, átfogó védelmet nyújt ruháidnak és gondoskodik róla, hogy Te minden nap élvezhesd őket. Segít eltávolítani a foltokat és segít megőrizni a ruhák eredeti színét.

Használat

Ne használd kézi mosáshoz és áztatáshoz! Ne használd a terméket gyapjú és selyem mosására!

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetések

Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Súlyos szemirritációt okoz. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. ROSE KETONE-3-ot, Tetrahydrolinaloolt, Isoeugenolt, Subtilisint tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. Bőrirritáció esetén: orvosi ellátást kell kérni! SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni! Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását! Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Ha mosószer maradványt találsz a ruháin, öblítsd ki meleg vízzel! Ne használj előmosási programot! Ne töltsd túl a mosógépet! A mosószer kapszulákat tartsd távol hőtől, nedvességtől és napfénytől! A termék keserű ízanyaggal van bevonva, hogy megelőzze, hogy a gyermekek véletlenül lenyeljék. Moss kezet, miután megfogtad a kapszulát!

Forgalmazó 

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

15-30%: nem ionos felületaktív anyagok, szappan, anionos felületaktív anyagok
<5%: enzimek, illatanyag, foszfonátok, polikarboxilátok