Air wick

Air Wick Decosphere Légfrissítő gömb, Mangó és Zöldcitrom illattal

75 ml
Nagyszerű ajánlat
1 999 Ft 26 653 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárlónk veszi rendszeresen

Ár Prémium tagoknak: 1 499 Ft
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Élvezd 100%-os elégedettségi garanciánkat!

Ha valami nem tetszik, kérdés nélkül visszatérítjük a pénzedet.

A Decosphere egy elegáns légfrissítő, amely kellemes illatot teremt otthonodban. Töltsd meg otthonodat a zamatos mangó és a nagyszerű citrusfélék keverékének illatával.

Használat

  1. Távolítsd el a külső borítást
  2. Csavard el a fedelet és távolítsd el a kupakot
  3. Helyezd vissza a külső borítást

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 2 évig.

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Tűzveszélyes folyadék és gőz. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Hótól, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Hűvös helyen tartandó. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el, orvosi ellátást kell kérni. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi/területi/országos/nemzetközi előírásoknak megfelelően. Dimethyl heptenalt, HYDROXYCITRONELLAL-t, LINALOOL-t, LINALYL ACETATE-t és LIMONENE-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Mindig tartsd be a használati utasítást. A LÉGFRISSÍTÓ GOMBOT MINDIG TARTSD FÜGGŐLEGES HELYZETBEN. AZ ILLATANYAGOT TARTALMAZÓ KANÓCOT NE FOGD MEG. Ha a folyadék kiömlik, azonnal takarítsd fel, mert károsíthatja a felületeket. Jól szellőző helyiségben használd. Nem gyerekeknek való termék és ne használd gyerekek szobájában. AZ ILLATANYAGOT NE HASZNÁLD PARFÜMKÉNT. Kerüld a közvetlen napfényt. A gépkocsikban, sütők és a kandallók közelében rendkívüli hőmérséklet alakulhat ki. A tartalom tudatos koncentrálása és belélegzése általi szándékos visszaélés ártalmas vagy végzetes lehet. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát. Hasznosítsd újra, ha üres.

 

Forgalmazó

RB (Hygiene, Home) Hungary Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 134-146. Building "A"


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

2-methyl-3-(p-isopropylphenyl)propionaldehyde
Linalool komponensek