Monyo

MONYO - Grumpy Octopus - Gluténmentes West Coast IPA 5,8%

330 ml
1 049 Ft 3 179 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

GRUMPY OCTOPUS - GLUTEN FREE 

Megérkezett a Monyo új, egész évben elérhető gluténmentes sörük, a Grumpy Octopus!

Ezt a sörüket már eddig is ismerhetted, azonban most egy erjedés alatti technológiai eljárásnak köszönhetően gluténmentesítették. Ízben nincs különbség az elődjéhez képest, hiszen ugyanúgy árpamalátából készül.

A Grumpy Octopus hivatalosan is gluténmentes terméknek számít. A mintát az akkreditált Bálint Analitika Laboratóriumban vizsgáltatták be, ahol ELISA módszerrel határozták meg a glutén/gliadin tartalmat. Minden egyes főzetet külön vizsgálatnak vetnek alá, így garantálva a gluténmentességet.

Típusát tekintve egy 5.8%-os klasszikus West Coast IPA, amerikai (Colombus, Cascade, Centennial, Mosaic) komlókkal főzve, amelyek a citrusos, trópusi gyümölcsös aromákért felelősek. Intenzív komlós íz és az IPA-kra jellemző keserűség, száraz kortyérzettel jellemzi.

Termelői információ

A MONYO Brewing célja, hogy söreivel komplex élményt adjon mind a fogyasztóknak mind a készítőknek. A piacon tisztességes, hiteles brand, aki innovatívan gondolkodik és mindig szem előtt tartja a minőséget, a humort és a kreativitást. A cél az első percekben ugyanaz volt, ami ma is: kompromisszummentes sörök gyártása a fogyasztóknak.

Használat

Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 9-12°C

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

MONYO Brewing Kft.
1106 Budapest,
Maglódi út 47.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

víz
Árpamaláta
Komló
Élesztő