Parodontax Gum + Breath & Sensitivity Whitening fluoridos fogkrém 75 ml

75 ml
Nagyszerű ajánlat
 1 499 Ft 19 987 Ft/l
Származási ország: Szlovákia,

Mindennapi használatra szánt fluoridos fogkrém. Tudományosan bizonyítottan az ínyproblémákat, fogérzékenységet és a rossz leheletet célozza. A baktériumok felhalmozódása az íny mentén ínyproblémákhoz vezethet. Az ínyproblémák rossz lehelethez és az alatta lévő fogfelszín feltárulásához vezethetnek, így az védtelen marad a fogérzékenység ellen. A parodontax Gum+ Sensitivity & Breath tudományosan bizonyítottan nem csak az ínyproblémák leküzdésében segít, de a rossz leheletet és a fogérzékenységet is kezeli, amelyet az ínyproblémák okozhatnak. Folyamatos használat mellett véd az ínyproblémáktól, a fogérzékenységtől és a rossz lehelettől.

  • A lepedékbaktériumokat mélyen a fogak között veszi célba
  • Segít megelőzni a fogérzékenységet egy védőréteg kialakításával
  • Semlegesíti a rossz leheletet okozó baktériumokat
  • Az egészséges ínyért & erős fogakért

Használat

Naponta kétszer, maximum háromszor moss fogat. Minimalizáld a lenyelést, majd köpd ki.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tartandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Az érzékeny fog azonnali fogászati ellátást igénylő probléma jele is lehet, ezért ha a tüneteid továbbra is fennállnak vagy rosszabbodnak fordulj fogorvosodhoz. 12 éven aluli gyermekek nem használhatják, kivéve, ha fogorvos vagy orvos javallotta.

Forgalmazó

GlaxoSmithKline-Consumer Kft.
Csörsz utca 43. Budapest


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.