
Alnatura
Alnatura BIO Barna mandulapép
250 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Alnatura BIO Barna mandulapép
Kreatív konyhához: Ez a pép 100%-ban héj nélküli mandulából készül. Intenzíven aromás ízével szószok, zöldséges ételek vagy öntetek ízesítésére használható, de kenhető krémnek is alkalmas. A barna Alnatura mandulavaj emulgeálószerek és stabilizátorok nélkül készül – az esetlegesen kiülepedett olajat újra belekeverheted. A mandula biogazdálkodásból származik.
Felhasználás - Lazacrudak burgonya- és mandulapürével
Elkészítési idő
2 óra 30 perc
Hozzávalók
2 adaghoz:
- 160 g bőr nélküli lazacfilé (fagyasztott)
- 400 g lisztes burgonya
- 150 g cukrozatlan mandulaital
- 0,50 teáskanál só (2,50 g)
- 1 evőkanál Alnatura BIO Barna mandulapép (25 g)
- 100 g tejföl
- 55 g Alnatura BIO Fűszeres krém paradicsommal és sajttal Pesto Rosso (kenhető)
- 1 evőkanál 405-ös típusú búzaliszt (10 g)
- 1 tojás
- 2 evőkanál zsemlemorzsa (16 g)
- 1 evőkanál sütőolaj (10 ml)
Elkészítés
- A lazacot szobahőmérsékleten legalább 2 órán át hagyd kiolvadni. A burgonyát hámozd meg, vágd kis kockákra, és egy lábosban forrald fel a mandulaitallal és a sóval, majd közepes lángon fedő alatt kb. 7 perc alatt főzd puhára. Add hozzá a mandulapépet, és pépesítsd krémesre. Egy tálban keverd össze a tejfölt és a paradicsomkrémet.
- A lazacfilét mosd meg, töröld szárazra, és vágd 5 cm-es rudakra. A lisztet, a tojást és a zsemlemorzsát tedd 3 mély tányérba, a tojást verd fel. A lazacdarabokat alaposan vond be először liszttel, majd tojással, végül zsemlemorzsával. Egy bevonatos serpenyőben forrósítsd fel az olajat, add hozzá a panírozott lazacot, és közepes lángon mindkét oldalát süsd 2 percig.
- A lazacrudakat a burgonyás-mandulás pürével és a paradicsomos tejföllel együtt tedd tányérokra és tálald.
Termelői információ
Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig - az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.
Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.
Tárolás
Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.
Forgalmazó
Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Hántolatlan mandula | 100 % |
Tápérték: 100 g
Energia | 2559 kJ/619 kCal |
Zsír | 53 g |
amelyből telített zsírsavak | 4 g |
Szénhidrát | 7.5 g |
amelyből cukor | 4.9 g |
Fehérje | 22 g |
Só | 0.01 g |
Élelmi rost | 12 g |
Allergének
Diófélék |