Mars

MARS multipack 3-as csomag

135 g
1 149 Ft 8 511 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Hollandia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékinformáció

 Mars karamellás kakaós krémes szeletek tejcsokoládéba mártva. Multipack 3-as csomag kiszerelésben.Puha nugátréteg karamellel és finom tejcsokoládéval bevonva. Fárasztó napja van, dolgozik, pihen vagy játszik? Tegyen el egy Mars csokoládészeletet és soha nem lesz hiánya ízletes édességből, akár futóversenyre edz vagy vonatra fut, akár ezeket piheni éppen ki. Szüksége van egy kis időre saját magával? A klasszikus Mars szelet tökéletes kísérője egy forró italnak, legyen az tea, kávé, forró csokoládé vagy valami gyógynövényes. Ráadásul ezek a szeletek tökéletesen elférnek egy táskában vagy a zsebben, így bárhonnan kiszökhet pár percre a Mars világába. Vegetáriánusok is fogyaszthatják, és mentes a mesterséges színezékektől, ízektől és tartósítószerektől.

Termelői információ

Mars büszke arra, hogy már több mint 100 éve családi tulajdonban van. Ez a függetlenség ajándékoz meg mindenkit a szabadsággal, hogy generációkban, és ne csupán negyedévekben gondolkodjatok, így hosszú távú befektetésekkel tervezhet az üzlettel kapcsolatban, az embereik és a bolygó jövőjét illetően — időtálló Alapelveink irányításával. Hiszik, hogy a holnap látni kívánt világ megteremtése a ma végrehajtott üzleti lépéseikkel kezdődik.

Nagy terveiket még ma tetteknek kell követniük a 80 országban dolgozó több mint 115 000 munkatársuk naponta megtett lépéseivel. A Mars 1992-ben lépett be a magyar piacra. 2016 óta a magyar piacot a közép-európai Mars Multisales irányítja, összekötve a magyar, a cseh, a szlovák és a román piacot. 

Tárolás

Száraz, napfénytől védett helyen tárolandó!

Forgalmazó

Mars Magyarország Értékesítő Bt.
Budapest, Bocskai út 134-146, 1113


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Cukor
glükózszirup
Sovány tejpor
Kakaóvaj
Kakaómassza
napraforgóolaj
Savó permeátum (tej)
Pálmazsír
Tejzsír
Zsírszegény kakaópor
árpamaláta kivonat
Étkezési só
Emulgeálószer
Szójalecitin
tojásfehérjepor

Tápérték: 100 g

Energia1862 kJ/443 kCal
Zsír16 g
amelyből telített zsírsavak7.4 g
Szénhidrát70 g
amelyből cukor61 g
Fehérje4.5 g
0.67 g
Élelmi rost g

Allergének

Tojás
Szójabab
Tej
Nyomokban tartalmazhat:
Földimogyoró
Diófélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.