-20 %

HúsSzabóság

HúsSzabóság Sertés rövid karajfilé szeletelt

kb. 0,62 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 2 NAPIG

Kedvezmény vége: 7. 30.

kb

 2 639 Ft kb 3 321 Ft
4 290 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

600+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

HúsSzabóság Sertéskaraj filé

100 % magyar minőség! A sertéshús megbízható, felelős hazai gazdaságból származik, előállítását rendszeres, szigorú és folyamatos ellenőrzés kíséri. A sertéshús fogyasztása nem csak gasztronómiai élmény. Tápanyagokban gazdag, így fontos ásványianyag-, zsír-, fehérje- és vitaminforrás egyaránt. A karaj a sertés gerince mellett párhuzamosan futó sovány sertéshús, melynek zsír- és koleszterin tartalma egyaránt alacsony. Csont nélküli termék.

Felhasználási információk

A nyers húst a többi élelmiszertől elkülönítve kell tárolni és feldolgozni! A termék hőkezelést igényel, nyersen nem alkalmas emberi fogyasztásra!

Felhasználási javaslat: Barackos sertésszelet

Hozzávalók 2 főre

  • 2 x 250 g HúsSzabóság sertéskaraj
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 szál friss rozmaring
  • 400 gramm őszibarack (konzerv)
  • 50 ml bourbon

Elkészítés

  1. Tegyen egy bordázott serpenyőt a főzőlapra, magas hőmérsékletre 1 evőkanál olívaolajjal.
  2. Fűszerezze a karajokat tengeri sóval és fekete borssal.
  3. Tegye húsokat a serpenyőbe, süsse őket magas hőfokon 3-4 percig, vagy amíg aranybarnára válnak és a zsír kiolvad. Óvatosan fordítsa meg a szeleteket, hogy mindkét oldalukon 5-5 percig süljenek.
  4. Közben a hámozza meg a fokhagymát és szeletelje finomra. Vágja le a rozmaringleveleket a szárakról.
  5. Tegye ki a karajokat egy tányérra, csepegtesse le a serpenyőből a zsír 90%-át egy üvegbe. Hogy egy másik alkalommal majd elhasználhassa. Ezután szórja bele a fokhagymát. Rendszeresen keverje, míg aranybarna nem lesz, majd adja hozzá a rozmaringot és a négy lecsepegtetett barackfelet, lapos felükkel lefelé.
  6. A tűzön forgassa aranysárgára, majd a karajokat tegye vissza a serpenyőbe. Adja hozzá a bourbont, és óvatosan gyújtsa meg egy gyufával. Óvatosan! Ez a lépés elhagyható, ha nem vagyunk biztosak magunkban. 

Termelői információ

Szakértelem és munka iránt szenvedély jellemzi a HúsSzabóság henteseit. Termékeiket a többéves tapasztalatnak köszönhetően úgy válogatták össze, hogy közöttük mindenki megtalálja a saját igényeinek és elképzeléseinek megfelelő húsokat. Hisznek a minőségben, így mindenből – legyen az marha-, sertés-, baromfihús vagy füstölt áru – kizárólag prémium termékeket kínálnak, melyek a lokális termelőkön túl, a világ számos tájáról érkeznek kínálatukba, és most már a mi polcainkra is.

Tárolás

Fénytől védett, száraz, hűvös helyen, 2 és 5 °C között tároljuk! A vákuumcsomagolás megbontása után azonnal használja fel a terméket!

Forgalmazó

Ignátz Húskereskedelmi Kft.
1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

sertés

Tápérték: 100 g

Energia685 kJ/163 kCal
Zsír8.2 g
amelyből telített zsírsavak3.72 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor0 g
Fehérje22 g
0.06 g
Élelmi rost g