Sutcha

Sutcha dél-amerikai magas hátszín steak (Ribeye steak)

kb. 260 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 9 NAPIG

kb

 4 198 Ft 15 999 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Uruguay,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Sutcha dél-amerikai magas hátszín steak (Ribeye steak)

Az érlelt, magas rostélyon sült marhafelső vagy más néven Rib Eye dél-amerikai eredetű.

Ez az állat hátulsó részén lévő izom, amelyet jellemzően hangsúlyos zsíros szem jellemez, ami nagy mennyiségű ízt biztosít. A Ribeye az egyik legjobb steak fajta a grillezéshez. A Rib Eye erőteljes márványozottsággal rendelkezik - vékony, fehér csíkok, amelyek átszövik a marhahús minden szeletét. Ezek az izomközötti zsírcsíkok. A zsírtartalom a feldolgozási folyamat során lebomlik, a hús megpuhul és egy olyan textúrát kölcsönöz neki, amelyért ismert. Gyakorlatilag nincs olyan marhahúsdarab, amely megközelíthetné azt a márványozottságot, amit egy Ribeye szeletben látni fog.

  • Csomagolás: vákuumban
  • Nedves érlelés: legalább 60 nap

Uruguay jó minőségű, megfizethető áron kínál dél-amerikai marhahúst.

Miért kóstolná meg a steak húst Uruguayból?

Uruguay az egyik legnagyobb marhahús termelője a világon. Állatállományukat szabad ég alatt, enyhe éghajlati körülmények között, termékeny talajon tartják, sok vízzel, folyókkal és patakokkal. Ezek a tényezők ideális életkörülményeket biztosítanak az állatoknak.

A Sutcha-ról...

Szereti a húst? A Sutcha a világ minden tájáról származó legjobb marhahús legnagyobb választékát kínálja egész évben. És itt még nincs vége - a Sutcha nagyszerű áron kínálja ezt a fajta húst, így végre élvezheti a finom marhahús flat iron vagy chuck tender ízeit, bármikor csak szeretné.

Professzionális henteseink kézzel szeletelik és szakértői módon csomagolják Önnek, hogy élvezhesse a frissen hűtött hús luxusát, amelyet egészen az ajtajáig szállítunk.

Felhasználás

A húsból tökéletes steaket grillezhet. Ezek a steakek gyakran híresek a szaftos ízükről, a különleges vágásokról és az egyedi fűszerezésről. A dél-amerikai steakek lehetnek híres argentín sztílusú "asado"-k, ahol az érett marhahús hosszú ideig készül parázson vagy grillezve, vagy a brazil "churrasco"-k, amelyek nagyobb vágásokat és sokféle ízesítést tartalmaznak. Ezek a steakek nemcsak étel, hanem élmény is, ami összeköti az embereket az étkezés örömében és közösségében.

A gyártóról

A Velká Pecka cseh vállalatot Tomáš Čupr alapította 2014-ben. Üzemelteti a Rohlik.cz online szupermarketet, amely vezető a cseh piacon. Saját hentesüzletet üzemeltet Brnóban és delikátokat, édességeket és hideg konyhát gyártó üzemét Prágában.

Tárolás

Hűtőszekrényben 0-4 °C-on tároljuk.

Forgalmazó

Velká Pecka s.r.o.
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8 – Karlín
Česká republika


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 9 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Marhahús

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g