Kifli Delikátesz

Kifli Delikátesz Kalamata fekete olivabogyó, magozott

150 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 4 NAPIG

Prémium minőség
Elfogyott. Várható ma.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Csehország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Ízletes Kalamata fekete olívabogyó a Kifli Delikátesztől, melynek csomagolása körenyezetbarát.

Az olajbogyók és a görög ételek kedvelőinek a Kifli készített egy finomságot - napraforgóolajban és borecetes forrázatban pácolt magozott Kalamata olajbogyót. A görög Kalamata régióból származó fekete olajbogyók jellegzetesek hegyes, hosszúkás formájuknak, kellemesen roppanós és lédús állaguknak köszönhetően emlékeztetnek Görögország autentikus ízeire.

A vásárlók az első számú prioritásunk, ezért minden tapast - olívabogyót, paprikát, szárított paradicsomot, fügét és datolyát - lecsepegtetünk a csomagolás előtt, hogy az olaj vagy lé a csomag súlyának legfeljebb 5%-át tegye ki.

ECO BIOplastic box

Fontos számunkra a környezettudatosság, ezért a doboz öko bio műanyagból (PLA) készült, amely biztonságos és gasztronómiai használatra engedélyezett. A bioműanyagok első ránézésre ugyanúgy néznek ki, mint a hagyományos műanyagok, ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek, pl. (keménység, hajlékonyság, hajlékonyság, tartósság).

A alapanyaga a növényi biomassza (pl. kukorica, gabona, burgonya, cukorrépa, cukornád), és más természetes alapanyagok (cellulóz és lignit). A klasszikus műanyagoktól azonban abban különböznek, hogy nem jelentenek ökológiai terhet, biológiailag lebonthatók, komposztálhatók és minőségi biomasszává vagy humusszá alakíthatók.

Használat

Hagyd melegedni szobahőmérsékleten legalább 10 percig fogyasztás előtt.

Az olajbogyót kínálhatod előételként borhoz vagy martinihez, így ideális választás bármilyen üzleti vacsorára, ünneplésre vagy bulira.

Tárolás

0-7°C között, hűtőszekrényben tárolandó. Felbontás után azonnal el kell fogyasztani.

Forgalmazó

Velká Pecka s.r.o.
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8 – Karlín
Česká republika


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Kalamon olívabogyók
napraforgóolaj
Ecet
Oregánó
E200 - Szorbinsav

Tápérték: 100 g

Energia2520 kJ/603 kCal
Zsír61.2 g
amelyből telített zsírsavak8.6 g
Szénhidrát12.4 g
amelyből cukor0 g
Fehérje0.6 g
3.78 g
Élelmi rost2 g