Okos döntés

Coccolino Care

Coccolino Care Sensitive mosógél 1,72 l

43 mosás
Elfogyott. Várható k.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Coccolino Care Sensitive mosógél komplex megoldást nyújt az érzékeny bőrűek számára, hiszen amellett, hogy kiválóan tisztít, kíméletessége bőrgyógyászatilag is igazolt. Babaruhák mosására is alkalmas gyengéd összetevőinek köszönhetően.

Használat

Kövesd a ruhanemű kezelési útmutatóját. Próbáld ki a Coccolino Sensitive öblítőket is! Mosás előtt fordítsd ki a ruhákat. A mosási ciklus lejártát követően azonnal vedd ki a ruhákat a mosógépből. Szárítás során kerüld a közvetlen napfényt. Adagolási javaslat: Lásd a csomagoláson.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. 

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelem! Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Súlyos szemirritációt okoz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Isoeugenolt, Methylisothiazolinone-t, Octylisothiazolinone-t tartalmaz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Védőkesztyű használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

5-15%: anionos felületaktív anyagok
<5%: nem ionos felületaktív anyagok, optikai fehérítők, illatanyag, foszfonátok, polikarboxilátok, szappan, methylisothiazolinone, octylisothiazolinone

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g