Gillette

Gillette Fusion5 Férfi Borotva markolat + 2 db Borotvabetét

1 db
 7 999 Ft 7 999 Ft/db
Származási ország: Lengyelország,

Pénzt adunk vissza a bankszámládra vagy egy faültetési programra! A promócióban részt vevő P&G termékek legalább 4 000 Ft-os rendelésénél 1 000 Ft, legalább 8 000 Ft-os rendelésénél 2000 Ft, legalább 12 000-os rendelésénél 3 000 Ft, legalább 30 000 Ft-os rendelésnél 5 000 Ft visszajár a bankszámládra regisztráció után vagy felajánlhatod a MyForest – Közösségi Erdőkért Alapítványnak. A promóció időszaka: 2023.09. 14-2023. 11.15. A promóció Procter & Gamble aktivitás, a pénzvisszatérítéshez az ő honlapjukon kell regisztrálni az online vásárlás után. További részletek és regisztráció: www.everydayme.hu Résztvevő márkák: Pampers, Ariel, Jar , Lenor, Ambi Pur, Oral-B, Blend-a-Med, Blend-a-Dent, Naturella, Discreet, Tampax, Always, Head&Shoulders, Pantene ProV, Herbal Essenses, Aussie, Gillette, Gillette Venus, Old Spice, Secret, Bear Fruits, Mr. Proper és Swiffer

A Gillette Fusion5 férfi borotva 5 súrlódásgátló pengével rendelkezik, így a borotválkozás szinte alig érezhető. A borotvafej hátoldalán kialakított precíziós nyíró kiválóan alkalmas a nehezen elérhető területek, valamint az arcszőrzet megformázásához. A krémezőcsík kifakulással jelzi, ha a borotválkozás már nem optimális körülmények között zajlik. Egyetlen borotvabetéttel akár egy hónapig is borotválkozhatsz. A Fusion5 férfi borotva az összes Fusion5 borotvabetéttel használható. A korábban Fusion néven ismert Fusion5 borotvák.

  • Gillette férfi borotvák 5 súrlódásgátló pengével; az alig érezhető borotválkozásért
  • A borotvafej hátoldalán kialakított precíziós nyíró kiválóan alkalmas a nehezen elérhető területek megformázáshoz (például az orr vagy a pajesz körül)
  • Krémezőcsíkkal, amely kifakulással jelzi, ha a borotválkozás már nem optimális körülmények között zajlik
  • 1 borotvabetéttel akár egy hónapig is borotválkozhatsz
  • Az összes Fusion5 és Fusion5 Power borotvabetéttel használható

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.