-3 %

Laurent Perrier La Cuvée

0,75 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
Akció vége: 29. 11.
 20 490 Ft 
21 129 Ft27 320 Ft/l
Ár Prémium tagoknak: 19 790 Ft
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Franciaország,

Ez a pezsgő a legtisztább szőlőléből készül, amely egymaga elegendő ahhoz, hogy borpincéik mélyén hosszan érlelve a Laurent-Perrier létrehozza belőle ezt a “La Cuvée” elnevezésű, furfangos és csodálatosan friss pezsgőt. A Laurent-Perrier stílusát és személyiségét a Chardonnay fajta nagyobb arányú felhasználása adja. A tisztaság, frissesség és elegancia olyan alapvető jellegzetességek, amelyek ebben a pezsgőben is kifejezésre jutnak, és egyúttal beavatják a fogyasztót a Ház szellemiségébe.

Színe halvány arany. Apró buborékok táplálják a tartós habzást. Kifinomult illatában friss citrusos jegyek és fehér virágok aromája érezhető. A pezsgő komplexitását a sárgadinnye és fehér húsú gyümölcsök egymást követő jegyei gazdagítják. A frissesség és kifinomultság tökéletes egyensúlya, melyet a hosszan lecsengő gyümölcsös ízek tesznek felejthetetlenné.

11,5%-os alkoholtartalommal rendelkezik.

Felhasználási javaslat
Fogyaszd friss halételekhez, szárnyasokból készült könnyű fogásokhoz és salátákhoz.

Termékinformáció
Fogyasztása 8-10 °C-on ajánlott. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Termelői információ
Laurent-Perrier Házat 1812-ben alapította André Michel Pierlot. 1948 októberétől Bernard de Nonancourt lett a cég igazgatója, akit a pezsgők iránti szenvedély, a hagyományos értékek és ami a legfontosabb, az emberek tisztetele vezetett. Független szellemével és kreativitásával inspirálta a Laurent-Perrier márkát.

Jó munkakapcsolatot épített ki a szőlőtermesztőkkel és ügyesen kombinálta az innovációt a tradícióval. Ő alkotta meg a Laurent-Perrier friss és elegáns stílusát, valamint kifejlesztett egy egyedi pezsgőcsaládot, amelyet ma a világ több mint 160 országába exportálnak.

Forgalmazó
Törley Pezsgőpincészet Kft.
1222 Budapest
Háros u. 2-6


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.