La Molisana

LA MOLISANA Spaghetti N°15 gluténmentes száraztészta-készítmény

400 g
1 599 Ft 3 998 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

LA MOLISANA Spaghetti  N°15 gluténmentes száraztészta-készítmény

Termékleírás

Mi a tészta a kollektív képzeletben, ha nem a spagetti? Az egyszerű dolgok mindig a legjobbak. A spagetti pedig a legnépszerűbb formátum az összes közül.

A La Molisana gluténmentes spagetti száraztészta tökéletes alternatívaként szolgálhat gluténérzékenyek, illetve gluténmentes diétát követők számára. Különböző tésztaételek készíthetőek belőle, mint a  spagetti carbonara, vagy bolognai, illetve számtalan öntettel kombinálható még, mint például fűszeres paradicsomszósz, vagy pesto.

Felhasználási javaslat

A tökéletes főzéshez használj elegendő vizet, hogy ellepje a tésztát. Amint felforrt a víz, add hozzá a sót és a tésztát. Időnként keverd meg. Ha megfőtt, szűrd le a tésztát és ízlés szerint fűszerezd.

Termelői információk

A La Molisana több, mint száz éves tésztamanufaktúra egy olyan örökség, amely apáról fiúra száll, immár a negyedik generációnál tartva. Olaszország ötödik legnagyobb tésztakészítő üzeme, a világ több, mint 80 országába exportálva a prémium minőségű tésztát.

A manufaktúra 730 méterrel a tengerszint felett fekszik Molise szívében, Dél-Olaszországban. Ez a természetes paradicsom igényes tésztakészítési körülményeket kínál. Olaszország legkiválóbb gabonatermő területein, négyféle válogatott durumbúzából termelik meg az alapanyagot. A városka fölött eredő hegyi forrás vizével gyúrják össze, majd alacsony hőmérsékleten, hagyományos lassú szárítási folyamat következik, aminek végterméke az a finom tészta, ami az asztalunkra kerül. A termékek hagyományos bronz nyomóformán készülnek, melytől a tészta felülete porózus lesz, így a mártás nem folyik le róla (szemben az általában használt teflonos eljárással).

A La Molisana tészta többszörösen díjnyertes termék, az utóbbi 6 évben kapott már elismerést a csomagolásért, a megjelenésért, termékinnovációért, és a termékminőségért is.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Forgalmazó

White Lake Kft.
2040 Budaörs,
Vak Bottyán utca 24.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

barnarizs34.5 %
sárga kukorica30 %
fehér kukorica15 %
Hántolt rizs10 %
Tápióka keményítő7 %
Guinoa3 %
Emulgeálószer
E 471

Tápérték: 100 g

Energia1509 kJ/356 kCal
Zsír2 g
amelyből telített zsírsavak0.68 g
Szénhidrát75.9 g
amelyből cukor0.38 g
Fehérje7.6 g
0.01 g
Élelmi rost1.9 g