Milupa

Milupa Biskotti keksz 6 hónapos kortól 180 g

180 g
 1 939 Ft 10 772 Ft/kg
Származási ország: Olaszország,

A Milupa Biskotti 6 hónapos kortól adható keksz. Étkezések kiegészítésére és köztes étkezésre ajánljuk. A piskóta formájú kekszek anyatejbe, tápszerbe, gyümölcslébe vagy teába áztatva is fogyaszthatók. Kínáld a mindennapi kiegyensúlyozott, változatos étrend és egészséges életmód részeként.

A márkáról

A Milupánál már több, mint 90 éve a csecsemők körül forog minden. A cég alapítója és gyermekei mindig azon dolgoztak, hogy kiváló minőségű és tápláló terméket nyújtsanak kisbabák számára. Sikereik talán annak köszönhetőek, hogy a Milupára nem egy cégként, hanem saját gyermekükként tekintettek.

A Milupa története Louis Pauly Emillel (1875-1938) és az ő megfigyelésével kezdődött. Feltűnt neki a kekszgyárban, hogy a dolgozók összegyűjtik a nap végén a kekszdarabkákat, hogy otthon tejpépet készítsenek belőle a gyermekeiknek. Itt jött az ötlete, hogy miért ne készíthetnék helyben a bébiételt?

Tárolás

25 °C-on tartandó! A belső tasak tartalmát felnyitás után 3-4 héten belül használd fel!

Forgalmazó

Numil Hungary Kft.
1134 Budapest, Váci út 35.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.