Milupa

Milupa őszibarack ízű instant tea 6 hónapos kortól 200 g

200 g
 2 489 Ft 12 445 Ft/kg
Származási ország: EU,

A Milupa őszibarack ízű tea C-vitamin tartalmú teaital, mely a nap bármely szakában adható, mivel nem tartalmaz fekete teát, igy koffeinmentes. Nem tartalmaz tartósítószert és színezőanyagokat a hatályos rendeleteknek megfelelően. Tudtad?

  • Minden Milupa tea C-vitamint tartalmaz. 2 pohár (4 dl) Milupa teával fedezheted kisbabád napi C-vitamin szükségletének több mint felét.
  • Nem tartalmaz tartósítószert és színezőanyagokat a hatályos rendeleteknek megfelelően.

Felhasználás

100 ml frissen felforralt, majd 40°C-ra hűtött meleg vízbe szórj 1 evőkanálnyi granulátumot (5 g) és ezt követően keverd el. Igény szerint melegen és hidegen egyaránt fogyasztható.

A márkáról

A Milupánál már több, mint 90 éve a csecsemők körül forog minden. A cég alapítója és gyermekei mindig azon dolgoztak, hogy kiváló minőségű és tápláló terméket nyújtsanak kisbabák számára. Sikereik talán annak köszönhetőek, hogy a Milupára nem egy cégként, hanem saját gyermekükként tekintettek.

A Milupa története Louis Pauly Emillel (1875-1938) és az ő megfigyelésével kezdődött. Feltűnt neki a kekszgyárban, hogy a dolgozók összegyűjtik a nap végén a kekszdarabkákat, hogy otthon tejpépet készítsenek belőle a gyermekeiknek. Itt jött az ötlete, hogy miért ne készíthetnék helyben a bébiételt?

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó. A doboz tartalmát felbontás után 3 hónapon belül, az elkészített teaitalt 12 órán belül használd fel!

Forgalmazó

Numil Hungary Kft.
1134 Budapest, Váci út 35.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.