Milupa

Milupa Frutapura alma-szilva 100% gyümölcspüré 4*100 g 6 hónapos kortól

400 g
1 849 Ft 4 623 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Franciaország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Milupa Frutapura alma-szilva 100% gyümölcspüré 4*100 g 6 hónapos kortól

Próbáltad már? A Milupa 100% gyümölcspüréit adhatod magában, de babakeksszel, müzlivel vagy tejpéppel is kombinálhatod, hogy még több energiához juttasd kis örökmozgód. - C-vitamin forrás - Válogatott gyümölcsök - Csak természetes módon előforduló cukrok

A Milupa Frutapura 100%-os gyümölcspürék széles választékát kínálja. A felhasznált gyümölcsöket gondos figyelemmel válogattuk kifejezetten a babák részére. A Milupa Frutapura lehetővé teszi az ízletes gyümölcsök felfedezését és a mindennapi gyümölcsfogyasztás bevezetését a baba étrendjébe.

Gyermeked ízérzékelését a hozzátáplálás során alakítod ki. A Milupa Frutapurákkal könnyedén kipróbálhatjátok a különböző gyümölcsök ízvariációit akár önállóan, akár más ételekhez, pl. tejpépekhez keverve. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz (természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz).

A márkáról

A Milupánál már több, mint 90 éve a csecsemők körül forog minden. A cég alapítója és gyermekei mindig azon dolgoztak, hogy kiváló minőségű és tápláló terméket nyújtsanak kisbabák számára. Sikereik talán annak köszönhetőek, hogy a Milupára nem egy cégként, hanem saját gyermekükként tekintettek.

A Milupa története Louis Pauly Emillel (1875-1938) és az ő megfigyelésével kezdődött. Feltűnt neki a kekszgyárban, hogy a dolgozók összegyűjtik a nap végén a kekszdarabkákat, hogy otthon tejpépet készítsenek belőle a gyermekeiknek. Itt jött az ötlete, hogy miért ne készíthetnék helyben a bébiételt?

Tárolás

Sértetlen csomagolásban, szobahőmérsékleten, száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontást követően hűtőszekrényben tárolva 12 órán át fogyasztható.

Biztonsági figyelmeztetés

Kérj tanácsot védőnődtől vagy gyermekorvosodtól a hozzátáplálás megkezdésével kapcsolatban. Ha sérült a csomagolás, ne használd fel a terméket!

Forgalmazó

Numil Hungary Kft.
1134 Budapest, Váci út 35.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Alma49.97 %
Szilvapüré50 %
E300 - L-aszkorbinsav

Tápérték: 100 g

Energia257 kJ/61 kCal
Zsír0.21 g
amelyből telített zsírsavak0.03 g
Szénhidrát13.1 g
amelyből cukor11 g
Fehérje0.67 g
0.01 g
Élelmi rost1.9 g