Vivino szolgáltatás értékelése

Hold and Hollo

Hold and Hollo Sweet 2018

0,75 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
4 299 Ft 5 732 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A megjelenített évjáratot és alkoholfokot igyekszünk a legpontosabban feltüntetni, de mivel az évjáratváltások idején előfordulhatnak eltérések, így kérjük, vásárlás előtt érdeklődj az aktuális évjáratról az ügyfélszolgálatunknál, amennyiben ez szempont a termék kiválasztásánál.

Hold and Hollo Sweet

A vékony, kecses palack és a vibráló, pink szilikoncímke figyelemfelkeltő párosítása egy igazi édes Tokaji különlegességet rejt.
A HOLD AND HOLLO Sweet finom illatában krémes sárgabarack, sárgadinnye és friss bazsalikom meghatározó. A sárgabarack lendülete ízében is folytatódik, mely lágy mézzel és ananásszal kiegészülve kellemes, telt kortyokat hív életre. Remek arányú sav-cukor egyensúlya könnyen fogyaszthatóvá és behízelgővé teszi ezt a házasítást, mely így könnyen és szenvedéllyel idézi meg előttünk Tokaj bujább, játékosan édes arcát.

Termelői információ

A HOLDVÖLGY egy apró, születésnapi ajándék parcellából nőtte ki magát. A mára már 28 hektáros mádi birtok mind a 30 parcellája 7 különböző, történelmileg klasszifikált dűlőben helyezkedik el.
A Birtokon maximális törődéssel és figyelemmel gondozzák mind a 6 tokaji, engedélyezett szőlőfajtát. Kivételességük kulcsa minden egyes parcella türelmes megismerése, a természeti egyensúlyokat kereső gondos szőlőtermesztés és a hagyományokra épülő, modern szellemiségű borkészítés.

A birtokközpont is a kivételesség jegyében született: a rendkívül modern vonalvezetésű borászati épület belesimul a borvidék hagyományos összképébe és feltárja az alatta húzódó, több száz éves, közel 2 km hosszú pincerendszert, melyben kiváló minőségű édes és száraz fehérboraik érlelődnek. A HOLDVÖLGY Pincelátogatás élményt a VinCE Awards egymás után kétszer (2016, 2017) a „Legjobb Pincelátogatás” díjjal jutalmazta; míg a Tripadvisor-kalandorok pozitív értékeléseinek köszönhetően, a „Traveller’s Choice 2020” kitűntetést is elnyerhették.

Boraik megannyi hazai és nemzetközi borversenyen szerzett aranyéremmel büszkélkednek, valamint világszerte, számos Michelin-csillagos étterem exkluzív borlapján is helyet foglalnak.
2018-ban a „Termelő kategória” díjazottjaként elnyerték a Magyar Sommelier Szövetség Par Excellence szakmai díját, továbbá szintén ebben az évben, a HOLDVÖLGY birtokközpont épületegyüttese a milánói A’Design Award bizottsága által nemzetközi építészeti díjjal is ki lett tüntetve.

Tárolás

Napfénytől védett száraz, tiszta, hűvös helyen.

Forgalmazó

Moonvalley Wines Kft.
3909 Mád, Batthyány u. 69.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g