Moddia

Moddia toalett papír 3 rétegű 10 tekercs

260 m
Nagyszerű ajánlat
1 899 Ft 7 Ft/m

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

1000+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Moddia toalett papír 3 rétegű

Moddia fehér háromrétegű toalettpapír. A csomag 10 tekercset tartalmaz, amelyek teljes tekercselése 260 m.

A középső réteg 100%-ban újrahasznosított szálakból, a külső rétegek pedig 100%-ban tiszta cellulózból készülnek. A papír megfelel a nedvszívó képességre és a tartósságra vonatkozó követelményeknek.

A csomagolás 100%-ban újrahasznosítható és 30%-ban újrahasznosított műanyagból készült. A színes nyomtatás ásványolaj nélkül történik.

A Moddia márkáról

Magas minőség és alacsony árak, ez a Moddia, a mi saját márkánk! A kiváló színvonalú papírhigiéniai termékek vásárlása nem feltétlenül jelenti a pénztárcád leapasztását – a Moddia egy remek példa erre. Ez nem akármilyen papírhigiéniai márka: varázsa a nagyszerű ár, a minőség és a fenntarthatóság kombinációjában rejlik, amit egyszerűen imádni fogsz.

Hallottál már a többi saját márkánkról, azaz a Miil, a Dacello, az Ubomi, a Pappudia és a Yutto márkákról? Ők mind a remek ár-érték arányú termékcsaládjaink tagjai. Ha ezeket a márkákat választod, biztos lehetsz benne, hogy minőségi termékeket kapsz szuper áron. Kíméld meg a családi költségvetést a Kifli saját márkáival!

A gyártóról

A WEPA Csoport egy jövőorientált európai családi vállalkozás, amely a fenntartható higiéniai papír gyártására és forgalmazására szakosodott. A WEPA fenntartható és innovatív higiéniai megoldásokat kínál, amelyek biztonságos higiéniai érzést biztosítanak, és naponta hozzájárulnak emberek millióinak jólétéhez. A WEPA csoport 13 európai telephelyen gyárt higiéniai termékeket, például toalettpapírt, papírtörlőt, törlőkendőt és szalvétát. A WEPA a három legnagyobb európai gyártó között van, amely piacvezető az újrahasznosított rostból készült higiéniai papír gyártásában, és fenntartható és professzionális higiéniai megoldásokat is kínál, amelyeket például a nyilvános mosdókban, az iparban, az irodákban vagy az egészségügyi létesítményekben használnak. A WEPA csoport irodája Arnsbergben, Észak-Rajna-Vesztfáliában, Németországban található.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Gyártó

WEPA Deutschland GmbH & Co. KG
Roenkhauser Straße 26, D-59757 Arnsberg


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.