• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Milumil 5 Junior ital 3 éves kortól

0,6 kg
 5 399 Ft 8 998 Ft/kg
Származási ország: Lengyelország,

Most 2 db fluoreszkáló csillagot adunk ajándékba a promócióban résztvevő Milumil Junior termékek mellé. Ragasszátok fel a csillagokat és tegyétek az esti lefekvés pillanatait meghitté egy közös csillaglessel! A promóció időtartama 2022. 10.05 – a készlet erejéig, részletekről és a csillagos termékek elérhetőségéről tájékozódj  a www.milumil6ho.hu oldalon. Online vásárlás esetén a csillagos termékek elérhetősége limitált.

Megérkeztek az ÚJGENERÁCIÓS MILUMIL Junior tejalapú, gyerekitalok! Az egyetlen gyerekital Pronutra Advance formulával.Az új Milumil Junior gyerekitalok a mögöttük álló 40 évnyi kutatási tapasztalatnak és az egyedi tápanyag-összetételüknek köszönhetően könnyedén beilleszthetők a kisgyermekek kiegyensúlyozott, vegyes étrendjébe. Az egyedülálló Pronutra Advance formula A-, C- és D-vitamin tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, mert mi hisszük: ha gyermekednek erős a védekezőképessége, akkor készen áll a világ felfedezésére.

Támogatja az immunrendszert!

400 elkötelezett kutatónk és szakértőnk 40 éve élen jár a kisdedtáplálás kutatásában, hogy megértsük, miként járul hozzá a táplálkozás a tipegők immunrendszeréhez és fejlődéséhez. Egyedi tápanyag-összetételünk és továbbfejlesztett gyártási eljárásunk kombinációjának eredménye az egyedülálló Pronutra™-Advance formulánk. Ez tette lehetővé, hogy létrehozzuk az újgenerációs Milumil® gyerekitalokat Pronutra™-Advance formulával, melyek összetételének kialakításakor kiemelt szerepet kapott a kisdedek immunrendszerének támogatása.*

*A termék A-, C- és D-vitamin tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

  • Szabadalmaztatott újgenerációs formula
  • Pronutra™-Advance - Egyedi eljárással
  • A-, C- és D-vitaminok - Hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez
  • Vas - Hozzájárul a kognitív képességek normál fejlődéséhez
  • Oligoszacharid keverék - Szabadalmaztatott galakto- és frukto-oligoszacharid keverék: scGOS/IcFOS (9:1)

Tárolás

A Milumil® tápszert gyermekektől elzárva tárold! A megbontott csomagot száraz, hűvös helyen (nem hűtőben) kell tárolni (<25°C), és ne használd 4 hétnél tovább!

Forgalmazó

Numil Hungary Kft.
1134 Budapest, Váci út 35.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.