Milumil

Milumil 3 Junior tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer 12. hónapos kortól 600 g

0,6 kg
 6 690 Ft 11 150 Ft/kg
Származási ország: Lengyelország,

Most 2 db fluoreszkáló csillagot adunk ajándékba a promócióban résztvevő Milumil Junior termékek mellé. Ragasszátok fel a csillagokat és tegyétek az esti lefekvés pillanatait meghitté egy közös csillaglessel! A promóció időtartama 2022. 10.05 – a készlet erejéig, részletekről és a csillagos termékek elérhetőségéről tájékozódj  a www.milumil6ho.hu oldalon. Online vásárlás esetén a csillagos termékek elérhetősége limitált.

50 év az anyatej-kutatásban Kisbabád megérkezésével egy különleges időszak veszi kezdetét, mely egyszerre gyönyörű, eseménydús és bizony olykor kihívásokkal teli. Mi ebben az időszakban szeretnénk ott lenni melletted.

Évtizedek óta elkötelezetten kutatjuk az anyatej összetevőit, hisz ez a legjobb kisbabád számára. Kutatási eredményeinket felhasználva alkottuk meg formulánkat, mely összetétele révén támogatja kisbabád optimális fejlődését** és immunrendszerének normál működését*. Milumil® Nutri-Biotik Kisgyermekek tápanyagigényeire szabva Szakértőkből és immunológusokból álló csapatunk kutatásának eredménye a Milumil® Nutri-Biotik formula, mely olyan összetevőket is tartalmaz, mint például a vitaminok, melyek természetes módon megtalálhatók az anyatejben. Nutri Fibers Különleges rostkeverék: GOS/FOS & HMO 3GL° Immunonutriens *A-, C- és D-vitamin

***, melyek hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez Omega-3 (ALA & DHA)

*** **ALA - hozzájárul az agy és az idegszövetek fejlődéséhez Omega-6 (ARA) Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert.

*** Hozzáadott pálmaolaj nélkül °HMO 3'GL - 3-galaktozil-laktóz: az előállítás során keletkező oligoszacharid.

***Az anyatej-kiegészítő tápszerekre vonatkozó hatályos jogszabályoknak megfelelően. Tegyünk együtt a környezetünkért! Dobozunk... - 95%-ban növényi alapú, újrahasznosított anyagból készült - 100%-ban újrahasznosítható Gyártóüzemünk... - 100%-ban megújuló energiafelhasználással működik - elköteleződött a hulladékmentes működés mellett

Szabadalmaztatott újgenerációs formula

Egyedi tápanyag-összetételünk és továbbfejlesztett gyártási eljárásuk kombinációjának eredménye az egyedülálló Pronutra®-ADVANCE formulát tartalmazó Junior italuk.

Felhasználás - Elkészítés

Standard hígítás: 1 lesimított adagolókanál ≈ 4,95 g tápszerpor
3 lesimított adagolókanál (14,86 g) tápszerpor + 90 ml ivóvíz = 100 ml kész tápszer

Tárolás

A terméket gyermekektől elzárva tárold! Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): a dobozon feltüntetett időpontig.
A megbontott csomagot száraz, hűvös helyen (nem hűtőben, (<25°C) kell tárolni  szorosan visszazárva, és ne használd 4 hétnél tovább!
Védőgázas csomagolásban.

Biztonsági figyelmeztetés

Fontos figyelmeztetés!
- A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej, a legegészségesebb táplálási mód a szoptatás.
- Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő anyatej, vagy a szoptatásnak más akadálya van, kérdezd meg a gyermekorvost, védőnőt a tápszer használatáról!
- Ne térj el az orvos előírásától, illetve a használati utasítástól, mert ez zavart okozhat a kisbabád fejlődésében!

Forgalmazó

Numil Hungary Kft.
1134 Budapest, Váci út 35.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján