Vegeta
Vegeta natur ételízesítő
300 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Vegeta natur ételízesítő
Felhasználási javaslat
Főzés közben vagy sütés előtt az ételt ízesítsük Vegetával. 1 kávéskanál (kb. 3 g) elegendő 250 ml leves, mártás, tészta, rizs és burgonyás ételek ízesítésére. A húst és a halat mindkét oldalon bőségesen szórjuk meg. Az így elkészített ételt már nem szükséges sózni.
Termelői információ
Termékeik kiváló minőségűek, praktikusak és biztonságosak. Kihasználva a globális és a helyi előnyöket, alkalmazkodnak a nemzeti konyhához, ápolva a helyi ízlés sajátosságait. Sikerük kulcsa a professzionális, kreatív és megbízható munkatársak, akik bármikor készek hozzájárulni a vállalat jólétéhez, és további erőfeszítéseket és időt fordítani az átlag feletti eredmények elérésére. Podravka története 1934-ben kezdődik, amikor a Wolf testvérek gyümölcsfeldolgozó műhelyt alapítanak Koprivnicán, amelyet 13 évvel később Podravka néven neveztek el. Azóta 70 év telt el, és ma Podravka az egyik vezető horvát nemzetközi vállalat, amely világszerte üzleti tevékenységet folytat.
Tárolás
Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.
Forgalmazó
Podravka International Kft.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Tengeri só | |
zöldségszárítmányok | 32 % |
Sárgarépa | |
Paszternák | |
Vöröshagyma | |
Burgonya | |
Zeller | |
Paradicsom | |
Póréhagyma | |
Paprika | |
petrezselyemzöld | |
Cukor | |
lestyán | |
Feketebors | |
Kurkuma | |
Fokhagyma | |
Kapor |
Tápérték: 100 g
Energia | 638 kJ/151 kCal |
Zsír | 0.6 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.1 g |
Szénhidrát | 30 g |
amelyből cukor | 26 g |
Fehérje | 3 g |
Só | 54.8 g |
Élelmi rost | 6.8 g |
Allergének
Zeller |