• Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Chef Gomba Shii-Take Gomba

100 g
Termelői
599 Ft 5 990 Ft/kg
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Krémes állagú, kissé a mogyoróra és a fokhagymára emlékeztető ízvilággal rendelkezik. Kiválóan elkészíthető párolva vagy pirítva. A shiitake kiváló ízt ad a leveseknek, felhasználható ízletes köretként, húsok feltéteként vagy hozzáadhatjuk akár pirított zöldségkeverékhez is.

*A kép illusztráció.

Termelői információ

Mutsy Árpád 1992-ben alapította két társával a Bio-Fungi családi vállalkozást, ahol mára 20.000 négyzetméteren termesztenek BIO gombákat. Chef gomba márkanév alatt megtalálható a fehér és barna csiperke, fűszeres barna és sárga laska, valamint a különleges Shii-Take is.

Tejszínes shitake gomba ragu rizstésztával

Hozzávalók 2 személyre:

  • 25 dkg ChefGomba shiitake gomba
  • 1/2 vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál vaj
  • 3–4 kakukkfűág
  • 1,5 dl tejszín (30%-os)
  • 1/2 dl víz
  • frissen őrölt fekete bors
  • 10 dkg hosszú rizsmetélt
  • a tálaláshoz: aprított snidling

Elkészítés:

  1. A vöröshagymát megpucoljuk, apróra kockázzuk, a felhevített vajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a megtisztított és felaprított fokhagymát, a vékonyra szelt gombát, sózzuk, borsozzuk, párolni kezdjük.
  2. Felöntjük a víz és a tejszín keverékével, és puhára főzzük. Közben a rizstésztát a csomagoláson található leírás alapján elkészítjük. A tésztára halmozzuk a tejszínes gombaragut, és snidlinggel megszórva tálaljuk.

Tárolás

Hőmérséklet 2-5 C° között

Forgalmazó

Biofungi kft.
H-2364 Ócsa, Külterület, Hrsz. 0175/9


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.