Pappudia

Pappudia Pad Thai, 1 főre

200 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 9 NAPIG

Nagyszerű ajánlat
989 Ft 4 945 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Csehország, EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Pad Thai

Sült tészta tojással és földimogyoróval. Hűtött, pasztőrözött termék. Az étel minőségi alapanyagokból készül. Az ételek tápértékének megőrzése érdekében az elkészítés során kíméletes technológiai eljárásokat és korszerű gasztronómiai eszközöket alkalmaznak. A főzéshez friss vagy fagyasztott fűszernövényeket használnak. A só és zsír hozzáadása minimális.

Elkészítés

Elkészítés mikrohullámú sütőben:

Távolítsd el a papírfedelet, többször szúrd át a fedő fóliát, és melegítsd a terméket 2-3 percig 600 W-on. Javasoljuk, hogy a köretet külön melegítsd 1 percig 300 W-on.

Elkészítés vízfürdőben:

Távolítsd el a papírfedelet, helyezd az ép edényt a vízbe, és melegítsd legalább 60 ° C-ra.

A márkáról

A Pappudia a modern megoldásunk a házias ízek iránti igény és az időhiány problémájára. A mindennapi rohanásban mindannyian vágyunk az otthon ízeire, de a rendelkezésre álló időnk egyszerűen véges.
A Pappudia-val sikerült egy fedél alá hoznunk a hagyományos recepteket, a kiváló ízeket és a nagyszerű árakat. Ezek az egyszerű és közkedvelt ételek mellőznek minden felesleges ízfokozót és adalékanyagot.
A Pappudia cégcsoportunk teljesen saját márkája, nincs köztes beszállító, senki sem áll a vásárló és közénk. Tudjuk, hogy mit adunk neked, és garantáljuk a minőséget. Ezek a sütik, desszertek, szendvicsek, szeletelt gyümölcsök és zöldségek nem csak időt spórolnak meg, de megkönnyítik a tervezést is a mindennapokban. Az egyszerűbb uzsonnáktól a legfinomabb desszertekig minden olyan, ahogy magadnak készítenéd.
A PAPPUDIA termékek a most bevezetésre kerülő “Minőség, jó áron” portfóliónk része. Keresd a kiváló minőséget igazán jó áron a Kifli termékkínálatában.

A gyártótól

Katka Šimková 2008 elején indította vállalkozását, amely az egészséges élelmiszerek gyártásával. Alternatívát akart teremteni az akkori piacot elárasztó őrült dobozdiétákra. Odafigyelt a minőségi, szakszerűen elkészített menükre és a tökéletes kiszolgálásra. A vásárlók ezt a hozzáállást a megrendelések egyre növekvő számával értékelték, és hamarosan a gyártásbővítés és a további technológiai beruházások következtek.

A cég fokozatosan átalakult Zdravé stravování s.r.o.-vá. és átköltözött az újonnan épült strázsnicei üzembe. Jelenleg a cég olyan kiegészítő élelmiszerek gyártására összpontosít, mint a dióvaj, a fogyasztásra kész hűtött ételek, az egészséges desszertek, a húslevesek és a nem tejtermékek. Minőségi és friss alapanyagokból készítik az ételeket. Lehetőség szerint közvetlenül a termelőktől származó biotermékeket, zöldségeket, gyümölcsöket használnak fel. Minden gyártás szigorú ellenőrzésen esik át, és követi a HACCP rendszert. Az ételek tápértékének megőrzése érdekében az elkészítés során kíméletes technológiai eljárásokat és korszerű gasztronómiai berendezéseket, például légkeveréses sütőket alkalmaznak.

Tárolás

Hűtőszekrényben tárolandó 2-6°C közötti hőmérsékleten. Felbontást követően azonnal elfogyasztandó.

Forgalmazó

Zdravé stravování s.r.o.

Strážnice 696 62, Jiřího z Poděbrad 978, Csehország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 9 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Búzaliszt
víz
Vöröshagyma10 %
Sárgarépa10 %
repcemagolaj
Cukor
egész tojás
E330 - Citromsav
Földimogyoró4 %
Mungóbab csíra
Póréhagyma4 %
szardella
Étkezési só
Szójabab
E631 - Dinátrium-inozinát
E627 - Dinátrium-guanilát
Módosított kukoricakeményítő
E621 - Mononátrium-glutamát
Osztrigakivonat
E150c - karamell – ammóniás
limelé
Fokhagyma0.5 %
Tamarind
E211 - Nátrium-benzoát
Összes megjelenítése

Tápérték: 100 g

Energia613 kJ/146 kCal
Zsír2.9 g
amelyből telített zsírsavak0.5 g
Szénhidrát27 g
amelyből cukor10 g
Fehérje2.8 g
1.7 g
Élelmi rost g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Hal
Földimogyoró
Szójabab
Puhatestűek
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.