Mix & Match

Swiffer

Swiffer Sweeper kezdőkészlet

1 db
8 999 Ft 8 999 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

800+ vásárló kedvence

Származási ország: Kína,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Swiffer Sweeper kezdőkészlet

A várva várt megoldás végre megérkezett: egyetlen eszköz a padló sepréséhez és felmosásához. A Swiffer Sweeper kezdőkészlet 8 db vastag, száraz törlőkendőt tartalmaz, amely háromszor több kosz, por és szőr feltakarítására képes, mint a cirokseprűk. A maradék finompor összegyűjtésére a porszívózás kiegészítőjeként is használható, vagy két takarítás között, hogy ne kelljen olyan gyakran sort keríteni a nagytakarításra. Hogyan? Miért? A törlőkendő vastagságának és különleges mintázatának, valamint elektrosztatikus tulajdonságának köszönhetően az összes port összegyűjti és a kendőbe zárja. A takarítás ezzel nem ért véget: miután megszabadultál a portól, kezdődhet a felmosás. A kezdőkészlet ugyanis 3 nedves felmosókendőt is tartalmaz. A nedves felmosókendő feloldja a szennyeződéseket, összegyűjti és magába zárja azokat, miközben friss tisztaság illatot hagy maga után. Továbbá a Swiffer Sweeper 360°-ban hajlítható fejével bárhol takaríthatsz, még a nehezen elérhető helyeken is: például a hűtőszekrény, a tűzhely és a mosogatógép, az ágyak vagy a kanapék alatt. Sőt, még azokban a sarkokban és szegletekben is, ahová a partvis vagy a felmosó nem mindig ér el. Elképesztő, nem igaz?

  • Összegyűjti és magába zárja a port és a szőrt
  • Kezdőkészlet: 1 db seprű + 8 száraz padlótörlő-kendő utántöltő + 3 db nedves felmosókendő utántöltő
  • Száraz és nedves takarítás gyakorlatilag bármilyen padlófelületen, amely nem hagy maga után maradványokat
  • A Swiffer Sweeper feszes kendője a 360°-ban billenő fejnek köszönhetően segít elérni az ágy, a kanapé vagy a szekrény alatti területeket is
  • Kiválóan alkalmas a házikedvencek szőrének összegyűjtésére

Használat

Ne használd a Swiffer Sweeper nedves felmosókendőket kezeletlen, olajozott vagy viaszos fafelületeken, porózus csempén vagy padlószőnyegen. Alkalmazása némi összeszerelést igényel.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekek elől elzárandó. Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mosd ki bő vízzel. Használat után moss alaposan kezet. Methylchloroisothiazolinone/methylisothiazolinone -t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt.
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

tartósítószerek
methylchloroisothiazolinone
methylisothiazolinone
illatanyagok

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g