Living Spoon

Living Spoon Ghí Tisztított vaj

250 g
3 549 Ft 14 196 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Csehország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Living Spoon Ghí tisztított vaj

A Ghí tisztított vaj, kiváló alternatívát jelent a hagyományos vaj és olaj helyett. Ez egy koncentrált, víz- és tejfehérjementes vajzsír, így laktózérzékenyek is bátran fogyaszthatják. Omega 3 és omega 9 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Rendkívül sokáig eláll (0-25C között tárolandó), ugyanis a vaj tisztítása nem más, mint egyfajta tartósítási eljárás, amellyel eltávolítják az avasodásért felelős alkotóelemeket. 

Felhasználási javaslat

A ghi tisztított vaj minden konyha egyik sokoldalú alapanyaga, amelyet használhatsz főzéshez, olajban és sütőben való sütéshez egyaránt, valamint kenyérre is lehet kenni. 

Termelői információ

Living Spoon - kézzel készített természetes élelmiszer a legjobb összetevőkből - csak a legmagasabb minőségű friss és egészséges alapanyagokat használják. Kész, egészséges ételeket gyártanak. Egyik termékük sem tartalmaz mesterséges tartósítószert, színezéket, sűrítőszert vagy kémiai stabilizátort. Termékeik alkalmasak azok számára, akik egészséges, ízletes és jó minőségű ételeket szeretnének fogyasztani. 

Tárolás

0 és +25°C között tárolandó.

Gyártó

Living spoon s.r.o.
541 01 Trutnov, Václava Havla 152.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 208 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 60 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

zsír99.3 %
UHT kezelt laktóz

Tápérték: 100 g

Energia3696 kJ/899 kCal
Zsír99.9 g
amelyből telített zsírsavak67.4 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor0 g
Fehérje0.1 g
0 g
Élelmi rost g