Dacello

Dacello Téliszalámi rúd

500 g
Nagyszerű ajánlat
Elfogyott. Várható h.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Nem olyan szalámi, mint a többi! Ha rágondolsz a Dacello téliszalámira, akkor minden húsimádónak összefolyik a nyál a szájában. A Dacello hagyományos magyar téliszalámit egyszerűen a hűtődben akarod tudni. Ez még nem minden, a téliszalámit bükkfafüsttel füstölik, és 3 hónapig érlelődik. Ezen kívül nemes penész borítja, ami igazán nemes csemegévé teszi. Egy 100 grammos termékhez 156 gramm sertéshúst használtak fel. Mi igent mondunk a Dacello téliszalámira!

Termelői információ

Az, hogy nagyszerű ételeket eszik, nem feltétlenül jelenti azt, hogy az rontja a költségvetést. Ennek ékes példája a Dacello márkánk, de ez nem akármilyen feldolgozott húsmárka. Varázsa a nagyszerű ár és íz kombinációjában rejlik, amibe egyszerű beleszeretni.
És még egy szórakoztató tény – tudta, hogy Miil, Moddia, Dacello, Pappudio, Fjoru és Maso márkáink ugyanannak a Rohlik Group családnak a tagjai? Nem tudta? Akkor nem tudja, miről marad le! Csak próbálja ki ezt – 100/100 ember ezt ajánlja.

Tárolás

5-20 °C között

Forgalmazó

Kometa 99 Zrt. 7400 Kaposvár, Pécsi utca 67-69.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi
A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Sertéshús
sertés szalonna
Étkezési só
Dextróz
Fűszerek
Antioxdáns
E301 - Nátrium-aszkorbát
tartósítószerek
E252 - Kálium-nitrát
E250 - Nátrium-nitrit
Természetes bükkfa füst

Tápérték: 100 g

Energia2061 kJ/498 kCal
Zsír45 g
amelyből telített zsírsavak19 g
Szénhidrát0.6 g
amelyből cukor0.6 g
Fehérje23 g
3.1 g
Élelmi rost0 g