Kertünk Kincsei

Kertünk Kincsei Eper Dzsem

220 g
Termelői
2 990 Ft 13 591 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Kertünk Kincsei Eper Dzsem

A Kertünk Kincsei lekvárok és dzsemek kizárólag bio és organikus gazdálkodásból származó gyümölcsökből készülnek, a lehető legminimálisabb cukortartalommal, mézdominanciával, kézműves feldolgozással. Készítésüknél maximum 1 perces forralási metódust alkalmaznak, hogy minél több vitamin maradjon a termékekben.

Termékleírás

Az eper dzsem kevés cukorral és főzés nélküli eljárással készült mennyei finomság. Az eper finom aromája dominálja a valódi ízvilágot. Szeretettel zárták üvegbe – Neked.

*A kép illusztráció.

Termelői információ

A Kertünk Kincsei egy háztáji biogazdálkodás, pest megyei, egészen pontosan herceghalmi lokalizációval. A kézműves gyártásból származó organikus kamra-élelmiszerek teljes mértékben támogatják az egészségünket, valamint semmilyen formában nem tartalmaznak tartósítószereket, aromákat és mesterséges adalékanyagokat. 

A természetgyógyász tulajdonos, Bereczkiné Fekete Ági régóta dédelgetett álma, hogy a tiszta, természetes eredetű ételek filozófiáját a családján kívül mással is megismertesse, így születtek meg a Kertünk Kincsei termékek: organikus szörpök, lekvárok, savanyúságok, csatnik, zöldségpástétomok és egyéb kuriózumok. A termékek készítésénél az elsődleges cél, hogy egészséges, zamatos, csak színtiszta gyümölcsből vagy gyógynövényből készült finomságok kerüljenek az asztalra. Fontos a vitamintartalom megőrzése, ezért a kistermelői gyártásnál törekszenek a hidegen előállítás metódusára saját terményekből vagy megbízható őstermelőktől származó alapanyagokból, a lehető legminimálisabb cukortartalommal, édesítés esetén méz dominanciával. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Supp.li Kft.
1051 Budapest,
Nádor utca 11.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Eper
Cukor
E330 - Citromsav
Gyümölcspektin

Tápérték: 100 g

Energia582.35 kJ/139.09 kCal
Zsír0.23 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát33.1 g
amelyből cukor31.4 g
Fehérje0.5 g
35 g
Élelmi rost1.55 g