Ezüst kecske

Ezüst kecske - Kecskekörözött

250 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 2 NAPIG

Termelői
3 890 Ft 15 560 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Piros paprika, fehér kecsketúró, zöld hagyma – magyar színek, magyaros ízek. Ezt a könnyed körözöttet friss kecsketejből készült rögös kecsketúróból készítik, melyet lágy, hófehér krémsajttal krémesítenek.

Fűszerezésében ragaszkodnak a hagyományokhoz és a minőséghez: kizárólag termelői pirospaprikát használnak, apróra kockázott lilahagymát, saját veteményeskertükben nevelt snidlinget, őrölt köményt, őrölt borsot és sót adnak hozzá.

Termelői információ

Az Ezüst kecske családi gazdaságban 2010 óta készítenek kecskéik kiváló minőségű tejéből sajtokat és egyebeket. A Szentendrei-szigeten, Tahitótfalun található kecske-paradicsom megálmodója és megvalósítója Matyi, Rea pedig a kecsketejből finomabbnál finomabb sajtokat készít.

Elsődleges céljuk a minőség és a tisztaság a sajtműhelyben és az állatok kapcsán is. A kecskék jóléte épp oly fontos számukra, mint az, hogy ízletes, finom sajtokat készítsenek.

A kecsketej, ami ilyen körülmények közül származik, finom, enyhe ízű, egészséges. Ez adja a belőle készült sajtjaik alapját. Különlegességük hátterében pedig a velük való kreatív foglalatosság szeretete áll.

Tárolás

Hűtőben tárolandó, 4-6 °C között.

Gyártó

Mocskonyi Rea e.v.
2021, Tahitótfalu, Tamási Áron u. 56.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

pasztőrözött kecsketej
lilahagyma
snidling
Pirospaprika
kömény
Bors
tejoltó
kultúra

Tápérték: 100 g

Energia794.05 kJ/189.78 kCal
Zsír15.3 g
amelyből telített zsírsavak9.7 g
Szénhidrát3.3 g
amelyből cukor3.3 g
Fehérje9.72 g
1.5 g
Élelmi rost0.1 g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.