Ezüst kecske

Ezüst kecske - Spenótos fetakrém

250 g
Termelői
3 890 Ft 15 560 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

A spenót és a kecskefeta meglepő barátságát friss krémsajttal és egy pici fokhagymával kötik össze. 

A kecsketejből készült feta hófehér, kéreg nélküli sajt. Két hétig sós savóban érlelik, ekkor éri el erőteljes, sós és savanykás ízét. Könnyen töredező, szemcsés állagú, apró lyukas sajt. Apróra kockázva, morzsolva adják hozzá a fehér, lágy, könnyed kecske krémsajthoz.

Gazdagon fűszerezik párolt spenóttal, melyhez elengedhetetlen egy pici fokhagyma. Ajánljuk pirítósra kenve, zöldségekhez mártogatósnak vagy akár tésztákhoz. De a legjobb magában bekanalazni.

Termelői információ

Az Ezüst kecske családi gazdaságban 2010 óta készítenek kecskéik kiváló minőségű tejéből sajtokat és egyebeket. A Szentendrei-szigeten, Tahitótfalun található kecske-paradicsom megálmodója és megvalósítója Matyi, Rea pedig a kecsketejből finomabbnál finomabb sajtokat készít.

Elsődleges céljuk a minőség és a tisztaság a sajtműhelyben és az állatok kapcsán is. A kecskék jóléte épp oly fontos számukra, mint az, hogy ízletes, finom sajtokat készítsenek.

A kecsketej, ami ilyen körülmények közül származik, finom, enyhe ízű, egészséges. Ez adja a belőle készült sajtjaik alapját. Különlegességük hátterében pedig a velük való kreatív foglalatosság szeretete áll.

Tárolás

Hűtőben tárolandó, 4-6 °C között.

Gyártó

Mocskonyi Rea e.v.
2021, Tahitótfalu, Tamási Áron u. 56.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi
A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

pasztőrözött kecsketej
spenót
Fokhagyma
tejoltó
sajtkultúra

Tápérték: 100 g

Energia794.05 kJ/189.78 kCal
Zsír15.3 g
amelyből telített zsírsavak9.7 g
Szénhidrát3.3 g
amelyből cukor3.3 g
Fehérje9.72 g
1.5 g
Élelmi rost0.3 g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.