Scrub Daddy

Scrub Mommy szivacs pink

1 db
1 799 Ft 1 799 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: USA,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Súrolj, fordíts, törölj!®

A Scrub Mommy súrolószivacs ugyanazzal az ergonómikus kialakítással rendelkezik mint a Scrub Daddy súrolószivacs, de mindezt egy kétoldalú kivitelezésben.

A pink színű, egyedülálló FlexTexture® oldala változtatja keménységét: meleg vízben puha, míg hideg vízben kemény, hogy segítsen neked eltávolítani az odaszáradt ételmaradékokat és koszokat. 

A puha szivacsos és 6x erősebb nedvszívó ResoFoam® oldalával kiválóan habosíthatsz és törölheted vele a már fellazított szennyeződéseket. A Scrub Mommy szagmentes marad 8 hétig és a mosogatógép felső tálcáján tisztára moshatod

Hasznos mosoly

A mosolya egyetlen könnyed mozdulattal megtisztítja evőeszközeid.

Dupla oldal

A pink FlexTexture® oldala hideg vízben szilárdtá válik, hogy megfelelő súrolóerőt biztosítson. Meleg vízben megpuhul, hogy jobban megfeleljen a könnyedebb tisztítási munkáknak.

A sárga ResoFoam® oldala pedig 6-szor nedvszívóbb, valamint 60% -kal több szappanhabot állít elő, emellett szag- és foltálló is.

Több mint egy vidám arc

A Scrub Mommy formája ergonomikus és teljesen funkcionális. Használd a szemét 360 fokos tisztításhoz, hogy könnyedén elérd a magas poharak, kávéskannák és szószos edények alját.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

OLDB EUROPE Kft.
1078 Budapest,
Nefelejcs utca 7. 2. em. 3.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g