Macskafű

1 db
1 599 Ft 1 599 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

80+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Macskafű

A macskák napjuk akár 60%-át is szőrük tisztításával töltik. Ezáltal nem meglepő, hogy sok szőrszál a gyomrukban landol. A szőrcsomók nem csak kellemetlenek a gazdik számára, hanem veszélyeztetik kedvencünk egészségét és elzáródásokhoz vezethet. Mivel sok macska szükségét érzi növények fogyasztásának így a kinti és benti kedvenceink is gyakran a mérgező növényeket kezdenek el rágcsálni.
Ezért ajánlott, hogy mindig legyen a lakásban egy-egy cserép macskafű!

Gondozása

A macskafű általában valamilyen gabonaféle (búza vagy árpa), ami biztosan nem mérgező és bátran kínálhatod vele kedvencedet. A macskafüvet mindig tartsd enyhén nedvesen! Érdemes alulról öntözni és ősztől tavaszig napfényes, míg tavasztól őszig árnyékosabb helyen tartani. A gabonalevelek előnye, hogy ártalmatlan a cica szervezetésre, ráadásul nem olyan élesek, mint a valódi fű, így nem fog fájni, amikor a macska füvet eszik. A növénytermesztésre szánt vetőmagok döntő többségében valamilyen növényvédőszert tartalmaznak, ezért nem ajánlott abból hajtatni kedvencednek a füvet.

 

Forgalmazó

A Nusy Flower&Home 2019 óta látja el virággal Budapest és Magyarország virág kedvelőit. Legyen szó bármilyen egyedi csokorról vagy dekorációról, tudunk segíteni. Fő motivációnk, hogy mindenki hétköznapját kicsit megszínesítsük egy-két szál virággal vagy virágcsokorral. 
 


1035 Budapest, Vörösvári út 15.
Nusy Flower & Home Kft. 


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.