Sió

SIÓ Smoothie Kék Balaton 100%

250 ml
839 Ft 3 356 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: EU, EU-n kívül,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Megérkeztek a színes SIÓ Smoothie-k három kirobbanó ízben! Akár az édes, akár a fanyar ízeket kedveled, biztosan megtalálod a neked való hűsítő, gyümölcsös finomságot, ami tökéletes reggelire vagy két étkezés között!

A legújabb Sió Smoothie kék színe gondolatban egészen a Balatonig repít minket. A megszokott odafigyeléssel választott gyümölcsök, mint az alma, banán, kajszibarack, őszibarack és körte mellett kék spirulinát adtunk hozzá, ami egy természetes színezék, ennek köszönhető az intenzív kék színe. 100% gyümölcsös finomság, ami tökéletes reggelire vagy két étkezés között is.

  • A magyar gyümölcsnek nincsen párja, a Siónál ezért is rajonganak érte annyira és tesznek meg mindent immár 40 éve, hogy a legfinomabb gyümölcsleveket készíthessék.
  • Országszerte több, mint 100 termelővel állnak szoros kapcsolatban. Számukra ők a legfontosabbak, hiszen nekik köszönhető, hogy a SIÓ gyümölcslevek ennyire finomak.
  • A SIÓ-nál a fenntarthatóságra törekszenek, hogy az utánunk következő generáció is átélhesse a természet valódi örömét minél változatosabb és minél inspirálóbb formában. Ezért követik nyomon a gyümölcs útját a fától a pohárig és ezért törekszenek természetes alapanyagok használatára.

Hiszen tudjuk, hogy a természetbe öröm belekóstolni!

Leírás

Vegyes gyümölcskészítmény gyümölcs velőkből és préselt gyümölcslevekből, kurkuma kivonattal.

Termékinformáció

Fogyasztás előtt rázd fel. Felbontás után hűtve és állítva kell tárolni és 3-4 napon belül el kell fogyasztani.

Termelői információ

A Sió Kft. társadalmi felelősségvállalásban is az élen jár. A Köszönjük, SIÓ! Iskolatáska Program 2008-ban indult útjára, azóta mintegy 750 intézmény és 12.000 tanuló részesült támogatásban, 30.000 gyermekrajz született, valamint 170 Sió Bulit tartottak az iskolák. Lelkesedésük töretlen, évről-évre több rászoruló családnak szeretnének könnyebbé tenni az iskolakezdést. Van, ahol komoly gondot okozhat a tanuláshoz szükséges felszerelések beszerzése. A Köszönjük, SIÓ Program keretében minden tanévkezdéskor 1000 vadonatúj iskolatáskával és néhány alapvető iskolafelszereléssel támogatják a rászoruló gyermekeket. Vásárlásoddal te is hozzájárulhatsz a program fenntartásához!

Tárolás

Hűtve tárolandó 2°C és 10°C között. Felbontás után tárold hűtve és 2-3 napon belül fogyaszd el!

Forgalmazó

Sió-Eckes Kft
8600. Siófok,
Május 1 u. 61.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Almalé41 %
alma velő35 %
banán velő9 %
őszibarack velő5 %
Kajszibarack velő5 %
Körte velő3 %
acerola velő2 %
Kék spirulina kivonat
Színezék
Brilliáns kék FCF

Tápérték: 100 g

Energia203 kJ/48 kCal
Zsír0.5 g
amelyből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát11 g
amelyből cukor10.3 g
Fehérje0.5 g
0.01 g
Élelmi rost g