SanLucar

SanLucar Áfonya, csomagolt

125 g

FRISSESSÉGI GARANCIA

2 299 Ft 18 392 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Peru, Chile,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

SanLucar Áfonya, csomagolt

Az áfonya egy igazi szuperétel: lassítja az öregedést, erősíti az immunrendszert, ráadásul zsírbontóként is működik. Rendkívül ízletes és egészséges gyümölcs, mely hatalmas tápértékkel bír, és minden más gyümölcsnél vagy zöldségnél erősebb és hatékonyabb antioxidánsokat tartalmaz. 

*A kép illusztráció.

Érdekessége

Észak-Amerikában őshonos cserje, melynek hamvas termése feketés-kék színű. (Magyarországon is fellelhető: Vas megyében és Sopron környéki erdőkben.) Sok vasat, A, D, és C vitamint, csersavat tartalmaz, termését és levelét széleskörűen alkalmazza a népi gyógyászat.

Felhasználás

Gyümölcsbornak, likőrnek, szörpnek vagy teának elkészítve is nagyon jó vagy akár csak magában fogyasztva. Magas pektintartalmú gyümölcs, jó lekvár alapanyag, alacsonyabb pektintartalmú gyümölcsökből készülő híg lekvár természetes módon sűríthető vele. Kiváló turmixba vagy akár muffinba sütve is.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen 0-4 °C között tárolandó.

Forgalmazó

Import-Trade Hungary Kft.
Kisbér, Széchenyi u.55.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.