HohesC

Hohes C Plus Szívbarát Káliummal és Magnéziummal

1 l
 849 Ft 849 Ft/l
Származási ország: Magyarország,

Hohes C Plus Szívbarát

A 100%-os gyümölcstartalmú Szívbarát a C-vitamin mellett káliumot és magnéziumot is tartalmaz, amelyek segítenek a szív egészségének megőrzésében.

A kálium részt vesz a normál vérnyomás fenntartásában, a magnézium pedig hozzájárul az izmok és az idegrendszer megfelelő működéséhez.

Leírás

A többi hohes C-hez hasonlóan már egy pohárnyi, azaz 3 dl Szívbarát is fedezi a felnőttek napi C-vitamin-szükségletét. Különleges ízét az alma, berkenye és fekete répa keveréke adja.

Termékinformáció

Fogyasztását hűtve ajánljuk. Kérjük fogyasztás előtt rázd fel.

Termelői információ

Amikor 1958-ban Németországban a polcokra került az első hohes C, igazi újdonságnak számított, hiszen addig csak otthon facsart narancslé létezett és nem lehetett kész narancslevet kapni a boltokban. Hazánkban 1993 óta van jelen a hohes C, amely több, mint két évtizede egyet jelent a 100 %-os gyümölcslével.

Kezdetben a sima és gyümölcshúsos Narancs, valamint a Multivitamin ízekkel vált népszerűvé, majd 1998-ban a Kalciumos narancs és az Alma-acerola termékekkel bővült a kínálat. Mára pedig már összesen 11 féle hohes C és 3 féle kiszerelés közül választhatsz, ha ízletes 100%-os gyümölcslére vágysz, és egyben természetes módon szeretnél gondoskodni a megfelelő mennyiségű C-vitamin beviteledről.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtve tárolja, és 3-4 napon belül fogyaszd el!

Forgalmazó

Sió-Eckes Kft
8600. Siófok,
Május 1 u. 61.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.