• Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Pantastico! Hot-dog Kifli 4db

250 g
449 Ft 1 796 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Igazi amerikai street food életérzést közvetítő hot-dog élmény. A grillszezon kedvelt terméke.

Az F&R Partner Kft. 2010-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú sütőipari cég. Termékeik elkészítésekor természetes alapanyagokat használnak, házias receptek alapján állítják elő őket. Dolgozóik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Alapanyagaikat és segédanyagaikat magyar és nemzetközi tulajdonú, rendszeresen auditált, ellenőrzött vállalkozásoktól szerzik be. 

A toast és tartós termékek előállításánál kiemelten figyelnek az egészséges táplálkozásra. Pantastico toast kenyér termékcsaláduk Európa szerte egyedüli, dupla csomagolással rendelkezik az Önök védelme és a magas szintű higiénia fenntartása érdekében.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás után 48 órán belül fogyassza el!

Forgalmazó

F&R Partner Kft. 
2040 Budaörs, Raktár út 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 54 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.