Tündérkert

Naturmind nádcukor

500 g
Visszaváltható csomagolás
Elfogyott. Várható h.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: India,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Nádcukor - Különleges ízű, természetes eredetű cukor.

Az ár nem tartalmazza a visszaváltható csomagolást. A betétdíj automatikusan a kosárértékhez adódik és felszámolásra kerül a termék megvásárlásával. Amennyiben a kiszállításkor a futárnak visszaadod az üres csomagolást, úgy a betéti díjat természetesen nem kell kifizetned. Az üvegbe töltés nemcsak környezetkímélőbb, hanem egészségi szempontból is a legbiztonságosabb, és a legmegfelelőbben megőrzi a termékek minőségét.

Eldobható csomagolás nélkül
A Kifli.hu figyelmet fordít az ökológiai fenntarthatóságra és a környezet kímélésére. A termék megvásárlásával hozzájárulsz a környezeti hatások csökkentéséhez. Neked köszönhetően újra felhasználhatjuk a csomagolást, és közösen járulunk hozzá az egyszer használatos csomagolások okozta nagy környezeti terhek csökkentéséhez.

Juttasd vissza a csomagolást a futárhoz mosva és a fedéllel együtt. Ez megkönnyíti számunkra a szállítást és az újratöltést. Köszönjük.

Termelői információ

A Biorganik gyártó Naturmind márkaneve alatt a nem ökológiai gazdálkodásból származó termékeket forgalmazák. A BiOrganik céget 2001-ben hozták létre azzal a céllal, hogy a vegán, egészség- és környezettudatos életmód iránt érdeklődők, valamint az élelmiszer intoleranciával vagy -allergiával rendelkezők igényeit kiszolgálják. Így lettek Magyarország első vegán elköteleződésű élelmiszer-, mosó- és tisztítószer-kereskedelmi cége. Az alapító tulajdonosok is a vegán életmódot követik, termékeiket ők maguk is fogyasztják, használják. Elkötelezett hívei a tisztán növényi táplálkozásnak. Éppen ezért egyik termékük sem tartalmaz semmilyen állati összetevőt, tejet, tojást és nem kapcsolódnak hozzájuk állatkísérletek.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Supp.li Kft.
1051 Budapest,
Nádor utca 11.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Nádcukor

Tápérték: 100 g

Energia1674 kJ/400 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát100 g
amelyből cukor100 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost0 g