Zigzag

Zig Zag Légy- és szúnyogirtó aeroszol levendula illattal

0,6 l
1 999 Ft 3 332 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Szerbia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Ez az extra erős aeroszol kipermetezés után pár percen belül elpusztítja a zárt térben tartózkodó repülő rovarokat. Egyedi, száraz formulájának köszönhetően nem hagy foltot, nem esik le a földre, hanem tovább a levegőben marad megnövelve így a hatékonyságát.

Használat

Ügyelj arra, hogy a permet evőeszközre, gyermekjátékra, élelmiszerre ne kerüljön. Használatkor az élelmiszereket, halak akváriumait, madárkalitkát le kell takarni, vagy a helyiségből ki kell vinni. A termék használata közben tilos enni, inni, vagy dohányozni. A permetet közvetlenül ne lélegezd be és ügyelj arra, hogy bőrre, szembe, nyálkahártyára ne kerüljön. Használatát követően hagyd el a helyiséget, csukd be az ajtaját és hagyd zárva kb. 1 óra hosszáig. Ezt követően alaposan szellőztess ki. A bőrre kerülő permetet bő, szappanos vízzel mosd le, a szembe került készítményt azonnal bő vízzel öblítsd ki. Túlérzékeny egyének és kisgyermekeke a termék használatakor ne tartózkodjanak a helyiségben. Esetleges mérgezés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a címkét megmutatni. Gyermekek az irtószert nem kezelhetik.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, tűző naptól védett helyen tárolandó. Nem érheti 50°C-ot meghaladó hő.

Biztonsági figyelmeztetés

Veszély! Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Súlyos szemirritációt okoz. Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Nyomás alatti edény: ne lyukaszd ki vagy égesd el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. A használatot követően a kezeket alaposan meg kell mosni. Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Tartalmaz:Hydrocarbons, C3-4; Decane; Propan-2-ol; 2-(2-butoxyethoxy)ethyl 6-propylpiperonyl ether;Tetramethrin.

Forgalmazó

Brands and More Hungary Kft.
2040 Budaörs, Szabadság út 379. Fsz. 2.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

0,0911 Tetrametrin
0,0134% d-fenotrin
0,21% piperenil-butoxid