Dove

Dove Go Fresh Acai bogyó & Vízililiom illatú izzadásgátló aeroszol

150 ml
1 449 Ft 9 660 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Ár Prémium tagoknak: 999 Ft
Kategóriák:
Származási ország: Nagy-Britannia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Go Fresh termékcsalád tápláló formulái ápolják a bőrödet, miközben felfrissítenek és felélénkítik érzékeidet. A Dove Go Fresh acai bogyó és vízililiom illatú női izzadásgátló aeroszol már a legelső fújástól kezdve hatékony. 48 órás izzadásgátló hatása segít megőrizni magabiztosságodat, hiszen biztosan nem hagy cserben. 1/4 rész hidratálókrémet tartalmaz, hogy ne csak védjen az izzadástól, de ápolja is a hónalj érzékeny bőrét.
Ha szereted az üde illatokat, de biztos akarsz lenni abban is, hogy a bőröd megkapja a szükséges ápolást - veled vagyunk. Ezért fejlesztettük ki a Dove Go Fresh termékcsaládot. Friss, csábító és váratlan illatok kombinációi, amelyek mindegyike felélénkíti érzékeidet, miközben a formula ápolja bőrödet. A Go Fresh termékcsalád tápláló formulái ápolják a bőrödet, miközben felfrissítenek és felélénkítik érzékeidet.

- 48 órán keresztül véd az izzadástól
- ¼ rész hidratálókrémet tartalmaz a gyönyörű és ápolt hónaljért
- Segít megelőzni a bőrirritáció kialakulását
- Acai bogyó és vízililiom illattal
- Bőrödet puhának és simának érezheted
- 100%-ban természetes ápoló olajjal

A márkáról

Ha szereted az élénk illatokat, de biztos akarsz lenni abban is, hogy a bőröd megkapja a szükséges ápolást - veled vagyunk. Ezért fejlesztettük ki a Dove Go Fresh termékcsaládot. Friss, csábító és váratlan illatok kombinációi, amelyek mindegyike felélénkíti érzékeidet, miközben a formula ápolja bőrödet. A Go Fresh termékcsalád tápláló formulái ápolják a bőrödet, miközben felfrissítenek és felélénkítik érzékeidet.

Használat

Csak külső használatra! Győződj meg róla, hogy a hónaljad teljesen száraz (és hűvös, ha lehet). Rázd fel a Dove izzadásgátlót, hogy az összetevői megfelelően elkeveredjenek, majd emeld fel az egyik kezed a fejed fölé és körülbelül két másodpercig fújd az izzadásgátlót a hónaljadra. Ismételd ezt meg a másik hónaljaddal is. A legjobb eredmény érdekében tartsd az izzadásgátlót 15 centiméterre a bőrödtől.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó (maximum 50°C).

Biztonsági figyelmeztetés

Ne használd sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használd tovább. Kerüld a belélegzést. Csak rövid ideig fújd, jól szellőztetett helyen, kerüld a termék hosszantartó kifújását. Ne permetezd a szem közelébe. Csak az utasításoknak megfelelően használd. Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukaszd ki vagy égesd el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

butane
isobutane
propane
aluminum chlorohydrate
cyclopentasiloxane
ppg-14 butyl ether
parfum
helianthus annuus seed oil
c12-15 alkyl benzoate
disteardimonium hectorite
octyldodecanol
bht
Proyplene carbonate
dimethiconol
PEG-4
alpha-isomethyl ionone
benzyl alcohol
benzyl salicylate
citronellol
geraniol
hexyl cinnamal
limonene
Összes megjelenítése

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g