Fürtös koktélparadicsom

500 g
1 999 Ft 3 998 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

3000+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Fürtös koktélparadicsom

A koktélparadicsomok a nagy bogyójú társaikhoz képest jellemzően lényegesen magasabb szárazanyag illetve cukor-tartalommal rendelkeznek, ezért a téli hajtatásból kikerülő bogyók is jobb ízűek. 

*A kép illusztráció.

Érdekessége

A paradicsom (Solanum lycopersicum) a burgonyafélék családjába tartozó növény, ami Dél- és Közép-Amerikában őshonos. Ma már egész évben vásárolhatunk különböző különleges paradicsom típusokat, így a kisméretű cseresznye (cherry), a valamivel nagyobb koktél illetve hosszúkás bogyó alakú (mini szilva, mini San Marzano) vagy körte formájú paradicsom fajtákat, fürtös vagy bogyónkénti kiszerelésben.

Felhasználás

Praktikusan fogyaszthatók szendvics mellé, illetve ételek díszítéseként is használhatóak. Színük is igen változatos lehet: a leggyakoribb piros bogyószín mellett ismerünk rózsaszínre, sárgára, narancssárgára, barnára, sőt zöldre érő fajtákat is. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen 10-12 °C között tárolandó.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.