Zilda

Zilda A2 Medvehagymás gyúrt sajt

kb. 330 g
Termelői

kb

 2 315 Ft 7 099 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Medvehagmás gyúrt sajtjaink alacsony sótartalmúak, teljes tejből készülnek, zsírosak, állagukat tekintve pedig félkemények. A gyúrt sajtok könnyen reszelhetőek. Önmagukban fogyasztva, húsokba töltve, melegszendvicseken, tésztákra vagy sós sütemények tetejére reszelve is kiválóak. 

Termékinformáció

A ZILDA szeretné megismertetni a fogyasztókkal az A2-es tejet és tejtermékeket.       
Amit az A2-es termékekről tudni érdemes:

  • Ízében, állagában nincs változás az A1-es tejből készült termékekhez képest
  • A különbség az A1-es és A2-es között mindössze egyetlen aminosav megváltozása
  • Ez az apró változás megannyi pozitív élettani hatással bírhat a szervezetünkben
  • Az aminosavnyi különbségnek köszönhetően olyan peptidek keletkeznek emésztést során, melyeknek vérnyomás csökkentő hatásuk lehet, vagy akár jótékony hatást gyakorolhatnak az 1-es típusú cukorbetegekre.

A termékek Termőföldtől az asztalig koncepciót követve, GMO-mentes, A2-es, teljes tejből készülnek, hozzáadott színezékek és adalékanyagok nélkül. Számukra ez jelenti igazán a minőségi jelzőt.

Termelői információ

Az 1992-ben alakult Makrom Kft. fő tevékenységi köre a szarvasmarha tenyésztés és az azt kiszolgáló növénytermesztés. Ehhez csatlakozott a 2019-ben elkészült ZILDA Tejüzem, hogy a megtermelt tejet feldolgozzák és értékesítsék. Jelenleg közel 800 ha-nyi területen gazdálkodnak. Mivel a kiváló minőségű tej egyik titka a jól takarmányozott tehén, ezért nagy figyelmet fordítanak állataik étrendjére. Ahhoz, hogy minőségi tejet állítsanak elő, a növényeiket is minőségi termőföldbe vetik. Nagyon fontos számukra, hogy minden növényt a legoptimálisabb fejlettségi fázisban takarítsanak be, így tudják biztosítani állataik számára a legjobb táplálóértékkel rendelkező takarmányokat.

A tejükről érdemes tudni, hogy a kezdetek óta extra minőségű, hazai és nemzetközi akkreditáción is megfelelt a GMO-mentes tej követelményeinek. A teheneik nagy része A2A2 genetikával rendelkezik, így már az „eredeti tejet” állítják elő. 2022 márciusa óta A2-es tejből gyártják termékeiket. A Holstein-fríz egyesület Magyarországon elsőként deklarálta őket, mint A2-es egyedekre genomikai szelekciót végző telepet. A „Termékdíj a Magyar Állattenyésztésért 2022” pályázatán a Makrom Kft. ZILDA Tejfeldolgozó üzeme, az Új A2-es Tejtermékek a ZILDA-tól című pályázatával II. díjban részesült.

Tárolás

0-6°C között

Forgalmazó

Supp.li Kft.
1051 Budapest,
Nádor utca 11.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 53 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

GMO-mentes pasztőrözött tehéntej
Szárított medvehagyma
Étkezési só
oltóenzim
Tejsavbaktérium- kultúra

Tápérték: 100 g

Energia1299 kJ/313 kCal
Zsír24.5 g
amelyből telített zsírsavak14.55 g
Szénhidrát0.85 g
amelyből cukor0.48 g
Fehérje22 g
0.88 g
Élelmi rost g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.