Qualivo

Qualivo Prémium sertés lapocka csont nélkül

kb 0,6 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 5 NAPIG

Prémium minőség
Elfogyott. Várható kedden.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Csehország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Qualivo

A Qualivo egyedülálló svájci takarmányozási és tenyésztési módszer szerint előállított prémium hús, amely az állatok egészségére helyezi a hangsúlyt. Az eredmény nagyon lágy, könnyen emészthető hús.

Qualivo Prémium sertés lapocka csont nélkül 470g

Qualivo luxus húsaiban nincsen semmi trükk. Csupán az állatok megfelelő gondozása, igényeinek tiszteletben tartása teszi azzá, ami. A Qualivo büszke lehet a húsok minőségére, hiszen:

  • kivételesen  finomak és ízletesek
  • mindig kiváló minőségűek
  • tökéletes szerkezet és szín jellemzi nem kívánt utóíz nélkül 
  • magas kulináris élményt nyújtanak

A sertéshús a széles körben használt húsfajták közé tartozik. A térd fölötti negyed előtt helyezkedik el, és nagyon ízletes húst biztosít. A hús durván rostos és ernyedt, felületét zsírmembrán borítja.

A Qualivo egy egyedülálló svájci takarmányozási és tenyésztési módszer szerint előállított prémium hús, amely az immunitásra és az állatok egészségére helyezi a hangsúlyt. Az eredmény nagyon lágy, könnyen emészthető hús, rövid főzési idővel.

A sertéshús egy Choťovice-i cseh gazdaságból  származik. Az állatokat az állat-egészségügy rendszeresen ellenőrzi, és az összes sertést folyamatosan nyomon követik a szalonna magasságának és a sovány izom arányának optimalizálása érdekében. A korszerűsített istállók kényelmes és stresszmentes helyet kínálnak az állatoknak.

A Qualivo a legkiválóbb minőségű hús prémium márkája. A kifinomult tenyésztési módszer és a prémium takarmány biztosítja az állatok egészségének legmagasabb szintjét és ennek köszönhetően a hús jó ízét. A minőség állandóságát az idő múlásával a hús puhasága, íze, színe és szerkezete bizonyítja.

A tenyésztési rendszert Svájcban 1995-ben vezették be, és ma a legmagasabb etikai és környezeti normák tetején áll, komoly hangsúlyt fektetnek az élelmiszerek fogyasztói számára a legmagasabb minőségének és biztonságának elérésére. Az állatok tiszta környezetben élnek, és a tenyésztés mentes a genetikai módosításoktólhormonoktólantibiotikumoktól és egyéb túlzottan alkalmazott gyógyszerektől.

Felhasználás

Ideális pörkölt, gulyás vagy különböző raguk készítéséhez. Ízletes ételeket készíthetünk belőle köménnyel, gombával, fokhagymával, sörrel vagy gyökérzöldségekkel párolva vagy sütve. A darált vállhúsból húsgombóc vagy bolognai mártás is készíthető.

Készíts hagyományos magyar gulyást az alábbi recept szerint:

A hagymákat kis kockára vágjuk. A húst leöblítjük, szárazra töröljük, majd 2 cm-es kockára daraboljuk. A zsírt felhevítjük, megfonnyasztjuk benne a hagymát, majd félrehúzzuk, a fűszerpaprikákkal összekeverjük, felöntjük 1,5 dl vízzel, majd a vizet elfőzve, zsírjára pirítjuk. Ekkor hozzáadjuk a marhahúst, és kevergetve fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, köménnyel megszórjuk, hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a kis kockára vágott paradicsomot, a kicsumázott egész paprikát, babérlevelet. Fedővel lefedve saját levében 90 percet főzzük.Elkészítjük a csipetkét. Ezután kerülnek bele a zöldségek: a karikára vágott sárga- és fehérrépa, a kockára vágott zeller, burgonya, az aprított petrezselyem és zellerzöld, felöntjük 2l -2.5 l vízzel. Letakarva további 50 percet főzzük. Beletesszük a csipetkét, és 10 perc alatt készre főzzük.

 

A gyártóról

A Choťovice hús egy családi gazdaság, amely főleg marhák tenyésztésével és levágásával foglalkozik. A másik tenyészállat a sertés, de gazdaságukban mindenféle állat fellelhető.  A társaság célja, hogy minőségi húskészítményeket kínáljon az ügyfeleknek.

A fő különbség a hústermelés hagyományos vagy tisztán ökológiai módszeréhez képest az etetési módszer. Az állatokat kizárólag Qualivo összetett szénával vagy szalmával etetik. A takarmányt vagy közvetlenül a Hofmann Nutrition AG állítja elő, vagy receptjei szerint keverik össze. Szigorúan ellenőrzött és kiváló minőségű összetevőket tartalmaz, amelyek alkalmazkodnak az állatok életkorához és fejlődéséhez. A Qualivo állatok mindig jóltáplált ak és kiegyensúlyozottak.

Tárolás

1-3 ° C-on tárolandó. Felnyitás után 24 órán belül fel kell használni.

Termelő

Ing. Karel Horák
Žehuň 116
289 05 Žehuň
Csehország

Tartósság

Átlagos tartósság a szállítástól számítva: 10 nap .

Garantált minimális tartósság a szállítástól számítva: 3 nap. Ha a minimális tartósság alacsonyabb, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk és kérjen visszatérítést. Nem vonatkozik a Mentsd el az ételt szakasz tételeire.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 5 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Csont nélküli sertés lapocka