Qualivo
Qualivo Prémium sertés lapocka csont nélkül
kb. 470 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 5 NAPIG
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Qualivo
Qualivo Prémium sertés lapocka csont nélkül 470g
A Qualivo luxus húsaiban nincsen semmi trükk. Csupán az állatok megfelelő gondozása, igényeinek tiszteletben tartása teszi azzá, ami. A Qualivo büszke lehet a húsok minőségére, hiszen:
- kivételesen finomak és ízletesek
- mindig kiváló minőségűek
- tökéletes szerkezet és szín jellemzi nem kívánt utóíz nélkül
- magas kulináris élményt nyújtanak
A sertéshús a széles körben használt húsfajták közé tartozik. A térd fölötti negyed előtt helyezkedik el, és nagyon ízletes húst biztosít. A hús durván rostos és ernyedt, felületét zsírmembrán borítja.
A Qualivo egy egyedülálló svájci takarmányozási és tenyésztési módszer szerint előállított prémium hús, amely az immunitásra és az állatok egészségére helyezi a hangsúlyt. Az eredmény nagyon lágy, könnyen emészthető hús, rövid főzési idővel.
A sertéshús egy Choťovice-i cseh gazdaságból származik. Az állatokat az állat-egészségügy rendszeresen ellenőrzi, és az összes sertést folyamatosan nyomon követik a szalonna magasságának és a sovány izom arányának optimalizálása érdekében. A korszerűsített istállók kényelmes és stresszmentes helyet kínálnak az állatoknak.
A Qualivo a legkiválóbb minőségű hús prémium márkája. A kifinomult tenyésztési módszer és a prémium takarmány biztosítja az állatok egészségének legmagasabb szintjét és ennek köszönhetően a hús jó ízét. A minőség állandóságát az idő múlásával a hús puhasága, íze, színe és szerkezete bizonyítja.
A tenyésztési rendszert Svájcban 1995-ben vezették be, és ma a legmagasabb etikai és környezeti normák tetején áll, komoly hangsúlyt fektetnek az élelmiszerek fogyasztói számára a legmagasabb minőségének és biztonságának elérésére. Az állatok tiszta környezetben élnek, és a tenyésztés mentes a genetikai módosításoktól, hormonoktól, antibiotikumoktól és egyéb túlzottan alkalmazott gyógyszerektől.
Felhasználás
Ideális pörkölt, gulyás vagy különböző raguk készítéséhez. Ízletes ételeket készíthetünk belőle köménnyel, gombával, fokhagymával, sörrel vagy gyökérzöldségekkel párolva vagy sütve. A darált vállhúsból húsgombóc vagy bolognai mártás is készíthető.
Készíts hagyományos magyar gulyást az alábbi recept szerint:
A hagymákat kis kockára vágjuk. A húst leöblítjük, szárazra töröljük, majd 2 cm-es kockára daraboljuk. A zsírt felhevítjük, megfonnyasztjuk benne a hagymát, majd félrehúzzuk, a fűszerpaprikákkal összekeverjük, felöntjük 1,5 dl vízzel, majd a vizet elfőzve, zsírjára pirítjuk. Ekkor hozzáadjuk a marhahúst, és kevergetve fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, köménnyel megszórjuk, hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a kis kockára vágott paradicsomot, a kicsumázott egész paprikát, babérlevelet. Fedővel lefedve saját levében 90 percet főzzük.Elkészítjük a csipetkét. Ezután kerülnek bele a zöldségek: a karikára vágott sárga- és fehérrépa, a kockára vágott zeller, burgonya, az aprított petrezselyem és zellerzöld, felöntjük 2l -2.5 l vízzel. Letakarva további 50 percet főzzük. Beletesszük a csipetkét, és 10 perc alatt készre főzzük.
A gyártóról
A Choťovice hús egy családi gazdaság, amely főleg marhák tenyésztésével és levágásával foglalkozik. A másik tenyészállat a sertés, de gazdaságukban mindenféle állat fellelhető. A társaság célja, hogy minőségi húskészítményeket kínáljon az ügyfeleknek.
A fő különbség a hústermelés hagyományos vagy tisztán ökológiai módszeréhez képest az etetési módszer. Az állatokat kizárólag Qualivo összetett szénával vagy szalmával etetik. A takarmányt vagy közvetlenül a Hofmann Nutrition AG állítja elő, vagy receptjei szerint keverik össze. Szigorúan ellenőrzött és kiváló minőségű összetevőket tartalmaz, amelyek alkalmazkodnak az állatok életkorához és fejlődéséhez. A Qualivo állatok mindig jóltáplált ak és kiegyensúlyozottak.
Tárolás
1-3 ° C-on tárolandó. Felnyitás után 24 órán belül fel kell használni.
Termelő
Ing. Karel Horák
Žehuň 116
289 05 Žehuň
Csehország
Tartósság
Átlagos tartósság a szállítástól számítva: 10 nap .
Garantált minimális tartósság a szállítástól számítva: 3 nap. Ha a minimális tartósság alacsonyabb, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk és kérjen visszatérítést. Nem vonatkozik a Mentsd el az ételt szakasz tételeire.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Csont nélküli sertés lapocka |