-20 %

Qualivo

Qualivo Prémium sertés karaj csont nélkül

kb 480 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 6 NAPIG

Prémium minőségMents meg 1 380 Ft-ért
Kedvezmény vége: 2. 24.

kb

 2 208 Ft kb 2 760 Ft
4 560 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Származási ország: Csehország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Qualivo

A Qualivo egyedülálló svájci takarmányozási és tenyésztési módszer szerint előállított prémium hús, amely az állatok egészségére helyezi a hangsúlyt. Az eredmény nagyon lágy, könnyen emészthető hús.

Qualivo Prémium sertés karaj csont nélkül 

Qualivo luxus húsaiban nincsen semmi trükk. Csupán az állatok megfelelő gondozása, igényeinek tiszteletben tartása teszi azzá, ami. A Qualivo büszke lehet a húsok minőségére, hiszen:

  • kivételesen  finomak és ízletesek
  • mindig kiváló minőségűek
  • tökéletes szerkezet és szín jellemzi nem kívánt utóíz nélkül 
  • magas kulináris élményt nyújtanak

A sertéskaraj a gerinc mentén mindkét oldalon a comb és a nyak között helyezkedik el. Nagyon ízletes és viszonylag sovány húsról van szó.

A Qualivo egy egyedülálló svájci takarmányozási és tenyésztési módszer szerint előállított prémium hús, amely az immunitásra és az állatok egészségére helyezi a hangsúlyt. Az eredmény nagyon lágy, könnyen emészthető hús, rövid főzési idővel.

A sertéshús egy Choťovice-i cseh gazdaságból  származik. Az állatokat az állat-egészségügy rendszeresen ellenőrzi, és az összes sertést folyamatosan nyomon követik a szalonna magasságának és a sovány izom arányának optimalizálása érdekében. A korszerűsített istállók kényelmes és stresszmentes helyet kínálnak az állatoknak.

A Qualivo a legkiválóbb minőségű hús prémium márkája. A kifinomult tenyésztési módszer és a prémium takarmány biztosítja az állatok egészségének legmagasabb szintjét és ennek köszönhetően a hús jó ízét. A minőség állandóságát az idő múlásával a hús puhasága, íze, színe és szerkezete bizonyítja.

A tenyésztési rendszert Svájcban 1995-ben vezették be, és ma a legmagasabb etikai és környezeti normák tetején áll, komoly hangsúlyt fektetnek az élelmiszerek fogyasztói számára a legmagasabb minőségének és biztonságának elérésére. Az állatok tiszta környezetben élnek, és a tenyésztés mentes a genetikai módosításoktólhormonoktólantibiotikumoktól és egyéb túlzottan alkalmazott gyógyszerektől.

Felhasználás

A sertéskarajt leggyakrabban natúr szelet és grillezett steak formájában használják fel. Az egész húsdarabot meg lehet sütni vagy párolni a sütőben, de hústekercs készítésére is alkalmas.

Készítsd el a sertéskarajt mustárral a következő recept szerint:

Először szeleteld fel a húst, klopfold meg kicsit, majd sózd, borsozd. Forgasd meg a szeleteket lisztben, és forró olajon hirtelen pirítsd meg őket. Vedd ki őket, majd olajon pirítsd üvegesre az apróra vágott hagymát. A szeletek egyik oldalát kend meg zsíros mustárral, és a kenetlen oldalával tedd őket vissza a hagymára. Önts hozzá kevés forró vizet, szórd meg frissen őrölt köménnyel és párold, míg a hús puha nem lesz. Tálaljuk rizzsel, burgonyával, burgonyapürével.

A gyártóról

A Choťovice hús egy családi gazdaság, amely főleg marhák tenyésztésével és levágásával foglalkozik. A másik tenyészállat a sertés, de gazdaságukban mindenféle állat fellelhető.  A társaság célja, hogy minőségi húskészítményeket kínáljon az ügyfeleknek.

A fő különbség a hústermelés hagyományos vagy tisztán ökológiai módszeréhez képest az etetési módszer. Az állatokat kizárólag Qualivo összetett szénával vagy szalmával etetik. A takarmányt vagy közvetlenül a Hofmann Nutrition AG állítja elő, vagy receptjei szerint keverik össze. Szigorúan ellenőrzött és kiváló minőségű összetevőket tartalmaz, amelyek alkalmazkodnak az állatok életkorához és fejlődéséhez. A Qualivo állatok mindig jóltáplált ak és kiegyensúlyozottak.

Tárolás

1-3 ° C-on tárolandó. Felnyitás után 24 órán belül fel kell használni.

Termelő

Ing. Karel Horák
Žehuň 116
289 05 Žehuň
Csehország

Tartósság

Garantált minimális tartósság a szállítástól számítva: 3 nap. Ha a minimális tartósság alacsonyabb, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk és kérjen visszatérítést. Nem vonatkozik a Mentsd el az ételt szakasz tételeire.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Sertés karaj csont nélkül