Pampers

Pampers Active Baby 2 Mini pelenkacsomag Maxi Pack 4-8 kg

228 db
21 499 Ft 94 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárló kedvence

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Pampers Active Baby 2 Mini pelenkacsomag Maxi Pack 4-8 kg

Alvás közben a kisbabák akár kétszer annyit is mocoroghatnak, mint a felnőttek, ezért pelenkájuk szivároghat. A Pampers Active Baby Dry pelenka teljes körű védelmet nyújt a szivárgás ellen éjjel-nappal, különleges háromszoros védelmi rendszerének köszönhetően, amely azonnal felszívja a nedvességet és segít megakadályozni a szivárgást a deréknál és a comboknál.

  1. Gyors nedvszívó magja azonnal magába szívja a nedvességet,
  2. kétszeres erősségű védőgátja segít megakadályozni a szivárgást a comboknál,
  3. rugalmas oldalsó szárnyai pedig kényelmesen a derékhoz igazodnak a biztonságos illeszkedésért, hogy kisbabádnak nagyszerű szivárgás elleni védelemben legyen része éjjel-nappal, bármennyit is mocorogjon.

Hiszen a Pampers számára a kisbabák védelme a legfontosabb. A Pampers Active Baby Dry pelenkák a Skin Health Alliance jóváhagyásával rendelkeznek. (A Pampers pelenkák az SHA által igazoltan biztonságosak a kisbabák bőre számára. További részletek a www.pampers.hu weboldalon)

A márkáról

Már több mint 50 éve legyártottuk az első pelenkánkat. A Pampers elsődleges célja a kezdetek óta a kisbabák boldog és egészséges fejlődésének elősegítése.. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy gondoskodjunk minden babának az igényeről.

Továbbra is biztonságos, kiváló minőségű és hatékony pelenkák és törlőkendők kifejlesztésén dolgozunk, melyekben megbízhatsz.

Kitartóan dolgozunk azért, hogy nap mint nap kiérdemelhessük ezt a bizalmat. A Pampers mindig is a minőséget, a biztonságot, a higiéniát és az egészséget helyezte előtérbe, legyen szó az alapanyagok körültekintő beszerzéséről vagy a legyártott pelenkák mindennapos ellenőrzéséről.

Folytatjuk a több száz szülővel, egészségügyi szakemberrel, tudóssal, illetve a kórházakkal és a helyi közösségekkel végzett közös munkánkat, hogy a Pampers‑termékek továbbra is megfeleljenek a kisbabák igényeinek, valamint megőrizhessük a szülők bizalmát.

A csöppségek mindannyiunk számára gyönyörűbbé varázsolják a világot. Épp ezért a Pampersnél azon dolgozunk, hogy egy szebb bolygót hagyjunk nekik örökül. Egy olyan világot szeretnénk, melyben a babák boldogan, egészségesen, egy fenntartható környezetben fejlődhetnek és nőhetnek fel, bárhol is születtek. A kisbabák boldog és egészséges fejlődése a mozgatórugója mindannak, amit az elmúlt 50 évben tettünk. Ehhez pedig elengedhetetlen a fenntarthatóság figyelembevétele is.A járni tanuló kisgyermekekhez hasonlóan mi is minden nap újabb lépéseket teszünk meg, és a célunk az, hogy egyre előrébb jussunk.Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy gondoskodjunk minden kisbabáról és a bolygóról, ahol felnőnek.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

A fulladás és/vagy önfojtás veszélyének elkerülése érdekében a csomagolóanyagot tartsd csecsemőktől és gyermekektől távol.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt.
1082 Budapest Kisfaludy utca 38.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

petrolatum
stearyl alcohol
paraffinum liquidum
aloe barbadensis leaf extract